A Milliler, Karadağ yolculuğu öncesi Riva'da çalıştı

İsa Kethüda
14.11.2021 - 14:33 | Son Güncellenme: 14.11.2021 - 14:35

A Milli Futbol Takımı, bugün Podgoritsa’ya yapacağı yolculuk öncesinde TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bir antrenman gerçekleştirdi.

A Milliler, Karadağ yolculuğu öncesi Riva'da çalıştı

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’ndaki son maçında 16 Kasım Salı günü deplasmanda Karadağ ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bugün Podgoritsa’ya yapacağı yolculuk öncesinde TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bir antrenman gerçekleştirdi.

Dün akşamki Cebelitarık karşılaşmasında sahaya çıkan 11’de yer alan futbolcular salonda çalışırken, diğer oyuncular ise Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetimindeki saha antrenmanında yer aldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas ve dar alanda yapılan geçiş oyunlarıyla devam etti. 

Tolga ve Yusuf antrenmanda

Dün akşam kampa katılan Tolga Ciğerci ve Yusuf Sarı da bugün ilk kez idmana çıktı. Baldırında sakatlığı bulunan Abdülkadir Ömür, kendisi için hazırlanan bireysel antrenman programı dâhilinde sahada takımdan ayrı yaptığı çalışmalarını sürdürdü.

A Milli Takım kafilesi, bugün saat 18.00’de İstanbul Havalimanı’ndan kalkacak uçakla Karadağ’ın başkenti Podgoritsa’ya gidecek.

Senin için hazırladığımız haberler