Ünlü spor spikeri Sinem Ökten A Spor'dan ayrıldığını açıkladı.

Kerem Ergün
30.09.2022 - 22:19 | Son Güncellenme: 01.10.2022 - 01:58

Spor magazin haberleri: A Spor'un ünlü spor spikeri Sinem Ökten, A Spor ekranlarına veda ettiğini açıkladı. Şok ayrılıkla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Ünlü spor spikeri Sinem Ökten A Spor'dan ayrıldığını açıkladı.

A Spor'da spor spikerliği ve moderatörlük görevlerinde bulunan Sinem Ökten, A Spor'daki görevlerinden ayrıldığını açıkladı.

"Her son bir başlangıçtır."

Sinem Ökten, A Spor ekranlarına sunucusu olduğu "Ana Haber" programının sonunda veda etti. Sosyal medya hesabından da ayrılık mesajı yayınlayan Ökten'in "Her son bir başlangıçtır." ifadesini kullanması dikkat çekti.

 

İlgini Çekebilir
A Spor'da sürpriz ayrılık
Habere Git

Nesine.com'a geri döndü

Sinem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bahis sitesi Nesine.com'un dijital yayın organı olan Nesine TV'ye geri döndüğünü açıkladı. Ökten, paylaşımda "Bazı geri dönüşler vardır." ifadesine yer verdi. 

 

Sinem Ökten kimdir?

Sinem Ökten, 26 Temmuz 1990 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Baba tarafından Samsunlu olan Ökten, İzmir'de büyüdü. 30 yaşındaki sunucu Ege Üniversitesi - Mütercim ve Tercümanlık bölümünden mezun oldu. 2013 yılında spor medyasına giriş yapan ünlü spiker NTV Spor, Tivibu Spor gibi kanallarda ve çeşitli dijital medya organlarında çalıştı. Ökten bugün itibarıyla  2 yıldır spor spikeri ve moderatör olarak görev aldığı A Spor ekranlarına veda etti.

Senin için hazırladığımız haberler