Aaron Boupendza, MLS ekibi Cincinnati'ye Transfer Olmak Üzere

Orhan Gülek
09.06.2023 - 08:54 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 09:04

Süper Lig'in eski gol krallarından olan ve ara transfer döneminde Beşiktaş'ın da gündemine gelen Aaron Boupendza, MLS ekibi Cincinnati'ye transfer olmak üzere.

Aaron Boupendza, MLS ekibi Cincinnati'ye Transfer Olmak Üzere

AJANSSPOR - HABER

Suudi Arabistan Pro League'de Al-Shabab forması giyen Aaron Boupendza, yeni takımına imza atmaya hazırlanıyor. Gabonlu golcünün yeni adresi belli oldu.

İtalyan gazeteciden Boupendza açıklaması

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, MLS ekiplerinden Cincinnati, Aaron Boupendza'yı kadrosuna dahil etmek için girişimlerine başladı. Gabonlu santrfora Cincinnati'nin 7 milyon dolarlık maaş önerisinde bulunduğu vurgulandı.

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın gündemindeydi

Aaron Boupendza, Hatayspor'daki başarılı performansı sonrası özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Sonrasında kariyerine Katar ve Suudi Arabistan'da devam eden Boupendza için bu sezonun ara transfer döneminde Beşiktaş, devreye girmişti.

İlgini Çekebilir
Yayın gelirinde en fazla pay G.Saray’ın oldu! F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzonspor...
Habere Git

Hatayspor'da parladı

Mounana altyapısında futbola başlayan Aaron Boupendza daha sonra Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours ve Feirense'de kiralık olarak forma giydi. Aaron Boupendza, 2020-2021 sezonunda Hatayspor'a bedelsiz olarak imza attı. Gabonlu santrfor, 2020-2021 sezonunda Akdeniz ekibinde inanılmaz bir performans sergiledi.

Süper Lig'de gol kralı olmuştu

Aaron Boupendza, 2020'nin yaz transfer döneminde Bordeaux'dan Hatayspor'a transfer olmuştu. Hatayspor'da geçirdiği tek sezonda 36 maçta 22 gole imza atan Gabonlu oyuncu, sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.

Boupendza'nın Al Shabab performansı

Aaron Boupendza, Al Shabab'da da etkili performansını devam ettirdi. Gabonlu forvet bu sezon 21 maçta forma şansı buldu. Tecrübeli santrfor bu müsabakalarda 13 gol attı ve 3 asist üretti. 

Senin için hazırladığımız haberler