Aatif Chahechouhe isyan etti: 'Bu muameleyi hak etmedim'

19.01.2019 - 08:22 | Son Güncellenme: 19.01.2019 - 11:22

Aatif Chahechouhe isyan etti: 'Bu muameleyi hak etmedim'

Fenerbahçe'den ayrılıp Çaykur Rizespor'un yolunu tutan Aatif Chahechouhe, sıkıntılı bir süreç yaşadı. (Milliyet)

Bunda en büyük etken ise Faslı futbolcuya yapılan muamele ve kulüpten alacağının bulunmasıydı. Geçen sezon Mehmet Ekici karşılığında Trabzonspor’a gitmediği için kadro dışı kalan Aatif bu sezon da farklı bir sebeple kadro dışı bırakıldı.

Üç ay takımdan uzak kalan tecrübeli oyuncu, her fırsatta haksız yere kadro dışı kaldığını ifade ediyordu. Ardından futbolcu sürpriz şekilde affedildi. 

Kendisinden ikinci yarı çok şey beklendiği ve bir an önce hazır olması gerektiği ifade edildi. 

Bu motivasyonla kampta yoğun bir program uygulayan ve forma mücadelesi içine giren Aatif’a Çaykur Rizespor’dan teklif geldi. Bu teklif sonrası durum değişti.

Aatif'tan yönetime o sözler!

Faslı futbolcu adeta takımdan ayrılmaya zorlandı. Geçen sezon yaşadığı baskının bir benzeri ile bir kez daha karşı karşıya kalan Aatif, bu yaşadığı sıkıntıyı yönetime şu şekilde iletti:

“Beni önce gereksiz yere kadro dışı bıraktınız. Sonra birden affettiniz. Ardından hazır ol sana ihtiyacımız var dediniz. Şimdi git diyorsunuz. Bu muameleyi hak etmedim. Kulüpten 225 bin euro alacağım var. Onu almadan gitmem...”

Yönetim ise zaten iyi bir anlaşma yapan ve üç ay takımdan ayrı olan Aatif’a bu parayı ödemek istemedi. Bu nedenle görüşmeler ve pazarlıklar uzadı. 

Sonunda Aatif’ın dediği oldu. Kulüpteki 225 bin eurosunu alan futbolcu, Rizespor ile de altı ay için 850 bin euroya anlaştı. 

Senin için hazırladığımız haberler