ABD Açık'ı yağmur vurdu!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ın 11. gününde tek kadınlarda yarı final maçları, şiddetli yağış nedeniyle ertelendi.

Son 5 Haber

Paraguay maçı sonrası Türkiye, Avrupa'da gündem oldu! Atılan manşetler

Fulham'dan Nwaiwu için yeni teklif! Trabzonspor'dan bir kez daha ret

Türkiye FIFA sıralamasında 10 basamak geriledi: 32. sıraya düştü

A Milli Futbol Takımımızın elenmesinin ardından Hacıosmanoğlu'ndan ilk görüntü

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

ABD Açık'ı yağmur vurdu!
ABD'nin New York kentinde düzenlenen ve 13 Eylül'e kadar devam edecek turnuvanın 11. gününde, kadınlarda son 3 yılın şampiyonu dünya 1 numarası ABD'li Serena Williams ile İtalyan Roberta Vinci, Rumen raket Simona Halep ile bir diğer İtalyan tenisçi Flavia Pennetta arasında oynanması planlanan yarı final mücadeleleri şiddetli yağış nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı.
On ikinci günün programı
Ertelenen maçlar, bu akşam TSİ 18.00'de başlayacak. Karşılaşmaların tamamlanmasının ardından, tek erkeklerde dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic ile turnuvanın son şampiyonu Hırvat Marin Cilic ve İsviçreli tenisçiler dünya 2 numarası Roger Federer ile 5 numaralı seri başı Stanislas Wawrinka arasında finale kalma mücadelesi yaşanacak.