ABD marşı, NBA'yi karıştırdı

11.02.2021 - 12:42 | Son Güncellenme: 11.02.2021 - 12:45

Teksas merkezli National Basketball Association takımı(NBA) takımı Dallas Maverick'in sahibi Mark Cuban iç saha maçlarında ABD ulusal marşını çalmayacaklarını duyurmasının ardından, NBA yönetimi konuyla ilgili açıklamada bulundu. İşte detaylar...

ABD marşı, NBA'yi karıştırdı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Teksas merkezli National Basketball Association takımı(NBA) takımı Dallas Maverick'in sahibi Mark Cuban iç saha maçlarında ABD ulusal marşını çalmayacaklarını duyurmasının ardından, NBA yönetimi konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan NBA'de Dallas Maverick takımının sahibi Mark Cuban'ın ulusal marş çalmayacağız çıkışı, NBA yönetimini harekete geçirdi.

"Herkes milli marşı çalmaya devam edecek"

NBA yönetimi yaptığı açıklamada ''Taraftarların salonlara geri dönme sürecindeyken tüm takımlar uzun süredir devam eden lig politikasına uygun olarak milli marşı çalmaya devam edecek.''

Dallas Maverick yönetimi geri adım attı

NBA yönetiminden gelen bu uyarının ardından Mark Cuban, yeni bir açıklamada daha bulunurken kimseye saygısızlık yapmak istemediklerini ve salonlarında milli marşın çalınmaya devam edeceğini belirtti.

Dallas Maverick takımının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ''İnsanların marşına ve ülkemize duyduğu tutkuya saygı duyuyoruz, her zaman duymaya da devam edeceğiz. Ancak marşın kendilerini temsil etmediğini düşünenlerin seslerini de yüksek sesle duyuyorduk. İleriye dönük olarak umudumuz, kendilerinden farklı hissedenleri dinlemek. Ancak o zaman ilerleyebilir ve bu ülkeyi ileriye taşıyacak, bizi birleştiren şeyi bulacak cesur konuşmalar yapabiliriz.'' ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler