ABD milli takımı, Kawhi Leonard'ın Olimpiyat kadrosundan çıkarıldığını açıkladı

Ali Bozkurt
10.07.2024 - 19:09 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 19:13

Paris 2024 Olimpiyatlarında ABD milli basketbol takımında yer alan yıldız oyuncu Kawhi Leonard'ın Olimpiyat kadrosundan çıkarıldığı açıklandı. İşte detaylar...

ABD milli takımı, Kawhi Leonard'ın Olimpiyat kadrosundan çıkarıldığını açıkladı

AJANSSPOR HABER

Paris'in ev sahipliğindeki olimpiyatlarda yer alacak ABD Erkek Basketbol Milli Takımı'nda son dakika değişiklikleri yaşandı. Los Angeles Clippers forması giyen süper yıldız Kawhi Leonard'ın Olimpiyat kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

Ayrılık sebebi söylenmedi

Ünlü NBA gazetecisi Shams Charania'nın haberine göre Kawhi Leonard, Paris 2024 Olimpiyatları için ABD Milli Takımından çekiliyor ve yerine başka bir oyuncu alınacak. Kawhi Leonard'ın ayrılığının sebebi açıklanmasa da sakatlık sebebi yüzünden olabileceği söylenen söylentiler arasında.

Kawhi Leonard yerine Derrick White düşünülüyor

Los Angeles Clippers forması terleten forvet oyuncu Kahwi Leonard'ın ABD milli takımı kadrosundan ayrılması üzerine Boston Celtics ile bu sene NBA Şampiyonluğuna ulaşmış Derrick White düşünülüyor. Bir çok başka oyuncunun da Kawhi yerine gelecek son aday olduğu bu listede Derrick White'ın seçileceği öngörülüyor.

Yıldızlar Şöleni

Steve Kerr'ün koçluğunu üstlendiği ABD milli takımı'nın diğer üyeleri ise şu şekilde;

 

Lebron James, Stephen Curry, Kevin Durant, Jayson Tatum, Joel Embiid, Devin Booker, Anthony Davis, Bam Adebayo, Jrue Holiday, Anthony Edwards, Tyrese Haliburton.

Senin için hazırladığımız haberler