Abdulaziz Solmaz'dan özel açıklamalar!

04.07.2017 - 18:56 | Son Güncellenme: 04.07.2017 - 18:56

AJANSSPOR ÖZEL- TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'un yeni transferi Abdulaziz Solmaz, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte Abdulaziz Solmaz'ın röportajından önemli satır başları:

-Adanaspor'u tercih nedeni?

"Adanaspor tercihimdeki en büyük etken şehir takımı oluşu. Adanaspor’u diğer takımlara göre kendime yakın hissettim. Hazır bir kadroları var"

‘Tekrardan Süper Lig’e çıkmak için...’

"Yeni bir takıma gitmek heyecan verici ve güzel bir duygu. Adanaspor ile tekrardan Süper Lig’e çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Bugün Adana’da sağlık kontrolünden geçtim, yarın da Bolu kampa katılacağım"

‘Bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum’

"Adanaspor büyük bir camia ve hedefe oynayan bir takım. Takımda iyi ilişkiler var. Hazır bir kadroları var ve kaliteli transferler yapılıyor. Tekrardan Süper Lig için güzel bir ortam ve güzel bir şehir. Başkanımızda tekrardan Süper Lig heyecanını gördüm. Başakşehir’le yaşadığım şampiyonluk ardından bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum"

‘Şampiyonluk parolası...'

"TFF 1.Lig’de şampiyonluk parolası çok iyi bir arkadaşlık ortamı, birlik beraberlik ve inanç. Taraftarımızın beklentilerinin farkındayız. İnşallah bu sezon sonunda tekrardan şampiyonluk kutlamaları yapacağız"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler