Trabzonspor Zafer Yolu'nda Abdülkadir Ömür'den Galatasaray Maçı İtirafı!

Akın Ungan
03.06.2022 - 11:57 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 12:11

Şampiyon Trabzonspor'un Zafer Yolu programına konuk olan Abdülkadir Ömür, Galatasaray maçı hakkında itirafta bulundu. Programda Abdullah Avcı'nın da görüşleri yer aldı.

Trabzonspor Zafer Yolu'nda Abdülkadir Ömür'den Galatasaray Maçı İtirafı!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, şampiyonluğun anlatıldığı Zafer Yolu programının 2. bölümüne konuk oldu. Yıldız oyuncu, samimi itiraflar yaparken, 37. dakikada oyundan alındığı Galatasaray maçını anlattı.

Kariyerinin en kötü maçı olarak tanımladı

Süper Lig'in 4. haftasında kendi evlerinde Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları maçı anlatan Abdülkadir Ömür, o geceyi kariyerinin en kötü maçı olarak tanımladı. Genç oyuncu o maçın henüz 37. dakikasında teknik direktör Abdullah Avcı tarafından kenara alınmıştı.

"Benim için çok kötü bir geceydi"

Abdülkadir Ömür, "Galatasaray maçı kariyerimin en zorlandığım, en üzüldüğüm maçlarından bir tanesiydi. Benim için çok kötü bir geceydi. Taraftar sahaya atlamıştı. 'Niye oynamıyorsun' diye sitemde bulunmuştu. Ben de o an bir şey diyemedim. Çünkü elim ayağım kesilmişti. Taraftarlarımız hem seviyor hem de bazen sözleriyle dövüyorlar." dedi.

"Utanç verici bir olaydı"

Ömür, "Zirveye en iyi şekilde yaklaşabilesin diye dibi görmek gerekir. Bana bunu Abdullah Avcı söylemişti. Trabzonspor formasıyla bunu yaşamam benim için utanç verici bir olaydı. Kötü bir geceydi ve çok ağlamıştım. Bunlardan çok büyük dersler çıkardık." şeklinde konuştu.

Yıldız oyuncu, "Sonraki süreçte daha büyük hayaller kurmaya başladım. Buralara gelmek ise insana güzel hissettiriyor. Bu olaydan sonra takıma az da olsa katkı sağlayabiliyorsam kendimi daha iyi mevkiiye koyabiliyorum" ifadelerini kullandı.

Avcı, Galatasaray maçını anlattı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise yetenekli oyuncunun yaşadığı zorlu süreçle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Galatasaray maçında 2-0 mağlup duruma düştük. Ben bundan sonraki süreçte taraftarlarımızın bu şekilde davranacağını düşünmüyorum artık. İyi başladıkları ligde soru işaretleriyle yaşadıkları dönemdi."

"O kararı o anda almam gereiyordu"

Avcı, "Buranın evladı, taraftarı Abdülkadir Ömür, altyapıdan çıkmış yetenekli özel bir oyuncu. 2-0 mağlup durumdayken bizim de oyun içinde bir karar almamız gerekiyordu. Abdülkadir'i 33. dakikada almak kolay değildi ama o kararı o anda almam gerekiyordu. Onun için de kolay bir süreç değildi. Sonrasında maç 2-2 gitti." şeklinde konuştu.

"Bazen dibe vurup öyle çıkmak gerekiyor"

Öğrencisi ile arasında geçen diyaloğu anlatan Avcı, "Ertesi gün antrenman vardı. Yürürken kafasını tutarak sadece şunu söyledim çünkü Abdülkadir Ömür, çok iyi bir çocuk ve iyi bir futbolcu. Bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyor hayatta ama hep biz pamuklara sarmışız. Bazen hayatta dibi görmek gerekiyor. Ben de gördüm, onun da görmesi gerekiyor. Bir başkasının da. Bazen dibe vurup öyle çıkmak gerekiyor. Buradan çıkmak da senin elindedir ve ben sana yardımcı olacağım dedim." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler