Abdülkadir Ömür: "Henüz hiçbir şey başarmadık"

Orhan Gülek
22.11.2021 - 21:25 | Son Güncellenme: 22.11.2021 - 22:31

Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup eden Trabzonspor'da futbolcular değerlendirmelerde bulundu.

Abdülkadir Ömür: "Henüz hiçbir şey başarmadık"

AJANSSPOR - HABER

Abdullah Avcı yönetiminde yoluna doludizgin devam eden ve liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Trabzonsporlu futbolcular açıklamalarda bulundu.

Maçın ilk golünü atan Abdulkadir Ömür, gol attığı için mutlu olduğunu ifaderek, şöyle konuştu:

 

"Yaklaşık 20 küsür maçlık bir serüven var önümüzde"

 

"Çok mutluyuz, gururluyuz, yenilmez serimiz devam ediyor. Şampiyonluğa oynayan bir takımız. Önümüzdeki tüm maçları kazanarak 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Yaklaşık 20 küsür maçlık bir serüven var önümüzde. Maç maç bakıyoruz, henüz hiçbir şey başarmadık. Kazanma alışkanlığımız olduğu için bunu sahaya yansıtıyoruz. Oyuna çok iyi başlayamasak da kilit bir golle öne geçtik, rakibimiz de baskılı başlamıştık ve kontratakla öne geçtik, kazandık ve mutluyuz."

Ömür attığı golü ise şöyle ifade etti:

 

"Güzel bir gol oldu, kilit bir goldü"

 

"Orta kesmeye çalışmıştım, çünkü baya uzak mesafeydi o yüzden yumuşak bir orta kesmek istemedim ama topa çok sert vurduğum için Günay abi de sanırım çıkıyordu. Güzel bir gol oldu, kilit bir goldü. Çünkü o dakikaya kadar biraz çok iyi performans gösteremiyorduk. Ama bu tür maçlarda bu gol kilidi açıyor. Erce abiye de çok geçmiş olsun diliyorum, bu maçta oynamayı çok istiyordu. Bizim için çok farklı ve iyi biri. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur ve tekrar aramıza gelir."

Karşılaşmanın başında sakatlanan Erce Kardeşler'in yerine dahil olan 20 yaşındaki genç kaleci Arda Akbulut ise maç sonu duygularını şöyle ifade etti:

 

Arda Akbulut: "Şans geldi ve hocam bana şans verdi"

 

"Öncelikle Erce abiye geçmiş olsun diliyorum, çok üzüldüm. Baktığınız zaman şansın ne zaman geleceği belli olmuyor. Şans geldi ve hocam bana şans verdi ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Trabzonspor'a katkı verebildiysem ne mutlu bana. Rakibimiz baskılı başladı. Herkesin ayağına sağlık."

Senin için hazırladığımız haberler