TRANSFER | Abdülkadir Ömür, Hull City'de!

İsa Kethüda
29.01.2024 - 20:57 | Son Güncellenme: 29.01.2024 - 21:12

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan milli futbolcu Abdülkadir Ömür, Hull City ile anlaşmaya vardı.

TRANSFER | Abdülkadir Ömür, Hull City'de!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve takım arayan milli futbolcu Abdülkadir Ömür, İngiltere'ye gidiyor.

Abdülkadir Ömür, Hull City ile anlaşmaya vardı

Kuzey Anadolu sitesinde yer alan habere göre; Bordo-Mavili takımda kadro dışı bırakılan milli futbolcu Abdülkadir Ömür, İngiltere Championship takımlarından Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile anlaşmaya vardı.

Sağlık kontrolünden geçecek

Haberde, 24 yaşındaki yıldız oyuncunun yarın sabah İstanbul'da sağlık kontrolünden geçeceği ardından ise resmi ve imza için İngiltere'ye gideceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Abdülkadir Ömür için özel İstanbul maddesi!
Habere Git

Acun Ilıcalı görüşmeyi açıklamıştı

Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, Beyaz TV’de yayımlanan “Beyaz Futbol” programında Abdülkadir Ömür ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

"Abdülkadir yurt dışında oynamak istiyor"

Ilıcalı, "Abdülkadir Ömür’le temaslarımız sürüyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sağ olsun çok yardımcı oluyor. Abdülkadir yurt dışında oynamak istiyor, ayrıca Abdülkadir’in çok fazla bir tutara transfer olacağını düşünüyorum başka takımlara o potansiyeli var. 

"Trabzonspor da kazansın istiyoruz"

Trabzonspor içinde yüksek bir sonraki satıştan pay ile bu transferi bitirmek istiyoruz. Trabzonspor da kazansın istiyoruz. Olumlu devam ediyor görüşmeler ama imzayı daha atmadık. Türkiye’den başka transfer düşünmüyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
İşte yeni dönem yayın ihale şartnamesini alan 4 kurum!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden milli futbolcu, bu sezon forma giydiği 17 karşılaşmada 6 asist kaydetti.

Bilindiği üzere ara transfer döneminde Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas ve Jens Stryger Larsen ile yollar ayrılmış; Tonio Teklic ve Dimitrios Kourbelis ise kiralık olarak Karagümrük'e gönderilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler