Rıdvan Dilmen'in Yüzde Yüz Futbol'da Trabzon Galatasaray maçı yorumları

12.09.2021 - 21:07 | Son Güncellenme: 12.09.2021 - 23:01

Rıdvan Dilmen, TRT Spor’da Yüzde Yüz Futbol programında Trabzonspor Galatasaray maçını değerlendirdi. Dilmen'in Trabzon Galatasaray maçı yorumları haberimizde...

Rıdvan Dilmen'in Yüzde Yüz Futbol'da Trabzon Galatasaray maçı yorumları

AJANSSPOR - HABER

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 4. haftasındaki Trabzonspor - Galatasaray maçına dair değerlendirmelerde bulundu. 

'Abdülkadir Ömür ağlamazsa sıkıntı olurdu'

İlk 45 dakikada Galatasaray, soyunma odasına 2-1 önde girdi. Dilmen, ilk yarıya dair şunları söyledi:

- Galatasaray U21takımı oyuncuları gibi pırıl pırıl gençlerden oluşan tabiri caizse pire gibi bir takım oldu. Trabzonspor’un da pozisyonları var. Galatasaray’ın son paslarda sonuçlandıramağı pozisyonlar var. 

- Abdülkadir Ömür ağlamazsa, üzülmezse sıkıntı olurdu. Bunu yaşayacak, hocası gönlünü alır.

 

 

İlgini Çekebilir
Abdülkadir oyundan alındı hüngür hüngür ağladı
Habere Git

'Avcı, Abdülkadir’i istemez mi?'

90 dakikanın sonunda mücadele, 2-2 berabere tamamlandı. Dilmen, ikinci yarı için şu değerlendirmelerde bulundu:

- Savunma arkasında Bakasetas harika bir top attı. Cornelius hareketlenirken ağır denen Luyindama yakaladı ve topu aldı.

- Trabzonspor seyircisi, 2-0’dan geldikleri için normal olarak takımını alkışladı. Teknik direktör 2-0 mağlupken Abdülkadir’i istemez mi? Öyle bir hamle yapması gerekti ve geç kalmak istemedi.

 

 

 

 

'Abdülkadir, keşke gitseydi ama...'

- Gervinho sakat olmasaydı Gervinho oynayacaktı. Altyapıdan çıkan oyuncu hata yapsa bile bir çalım bile atsa sempatik gelir ve bu bir süre devam eder. 

- Trabzonspor’da oynarken, Trabzon’un çocuğu olmak kolay bir şey değil. Onur verici bir olaydır ama oradaki baskı, çıkarken yuhalanmak sizin canınızı acıtabilir. Abdülkadir, Ahmet Ağaoğlu’nun söylediği gibi keşke gitseydi ama keşkelerle olmuyor. 

 

'Hamsik ve Berat’ın 90 dakika temposu yok'

- Gervinho’nun sakatlığı düzelmezse, Abdullah Avcı gelecek maçta bence Abdülkadir ile başlar. Hemen kaybedersiniz, duygusal. Bugün en üzgünü Abdülkadir. Sabaha kadar uyumayacak o. 

- Uğurcan iyi bir performans gösterdi. İsmail maça iyi başlamadı. Üst üste de top kayıpları olunca hocanın da bir şey yapması gerekiyordu. Hamsik ve Berat’ın da temposunu 90 dakika götürme şansları yok. 

 

 

'Galatasaray'da en çok beğendiğim oyuncular...'

- Berkan en çok koşandı ama çok göze batan iş yapmadı. Savunmaya gitti, Cicaldau ve Kerem’in arkasını kapatmaya çalıştı. Kerem etkili bir kanat oyuncusu. 


- Galatasaray’da bugün en çok Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu ve Luyindama’yı beğendim. Trabzonspor şampiyonluk yarışında olacaktır. 

 

'Galatasaray gibi takım, tecrübesiyle 2-0’ı korur devreye giderken'

- Bir takım, adı Galatasaray’sa 2-0 skorda böyle yakalanmaz. Yavaş yavaş tecrübelenecekler. Galatasaray gibi takım, tecrübesiyle 2-0’ı korur devreye giderken. Uyuyan takımları uyandırdılar. 

- Halil 99 doğumlu bir santrfor için çok meziyetli. Bugün bir şutta mermi gibi vurdu. İkinci golde 10 santrforun 9’u şut vururdu. Diagne kapanan takımlar ve 4-4-2 dışında Halil'den formayı alamaz. 

 

 

'Morutan hamlesi, 2-1 hamlesi'

- Morutan hamlesi, 2-1 hamlesi. Aynı Kasımpaşa maçını yaşadık. Skor kazandı, onu korumak için Morutan’ı çıkardı.

Senin için hazırladığımız haberler