Abdülkadir Ömür: Taraftarlara hak veriyorum

18.09.2021 - 19:05 | Son Güncellenme: 18.09.2021 - 19:12

Trabzonspor'un Galatasaray maçında taraftar tepkisiyle karşılaşan futbolcusu Abdülkadir Ömür, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından bu olaya değindi. İşte detaylar...

Abdülkadir Ömür: Taraftarlara hak veriyorum

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'un Kasımpaşa maçında gözler Abdülkadir Ömür'ün üzerindeydi. Geçen hafta Galatasaray karşılaşmasında taraftarların büyük tepkisini alan ve devre bitmeden oyundan çıkan futbolcuya Abdullah Avcı, ilk 11'de şans verdi.

'Trabzonspor'da aile gibiyiz'

Bordo-mavili takımın yetenekli futbolcusu Kasımpaşa maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Ömür, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Kesinlikle galip gelmemiz gerekiyordu. Hafta içi de çok iyi çalıştık. Takım halinde iyi bir performans sergiliyoruz. Galatasaray maçında da 2-0'dan iyi bir geri dönüş yaptık. Çok iyi bir ortamımız var. Aile gibi bir ortamımız var. Herkes birbirine destek veriyor" dedi.

Abdülkadir Ömür: Biraz acı veriyor

Geçen haftaki olay hakkında da değerlendirmede bulunan Abdülkadir Ömür şunları söyledi: "Tabii ki geçmişe dönmek biraz acı veriyor. Taraftarlarımıza da hak veriyorum. Benim için kötü bir senaryoydu, kötü bir performans sergilemiştim. İyi performans bekliyorlar, takımıma katkı sağlamamı bekliyorlar. 

'Ben de Trabzonspor taraftarıyım'

Bunu hiçbir zaman söylemekten çekinmeyeceğim. Ben de bu takımın taraftarıyım. Bu takımın altyapısında 7-8 sene futbol oynadıktan sonra A takıma çıktım. Elimden geldiğince iyi performans sergilemeye çalışıyorum. Bazen inişler/çıkışlar olabiliyor ve kesinlikle hak veriyorum onlara. Maçtan sonra herkes bana destek verdi. Bu takımın şampiyonluğunda kendi ismimin de yazmasını istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler