Sivasspor-Trabzonspor maçı sonrası Abdülkadir Ömür: "Ufak bir sıkıntım var"

Akın Ungan
15.01.2022 - 18:28 | Son Güncellenme: 15.01.2022 - 18:45

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, DG Sivasspor'a konuk oldu. 1-1 berabere biten maçın ardından Abdülkadir Ömür, mücadeleyi değerlendirdi. İşte detaylar...

Sivasspor-Trabzonspor maçı sonrası Abdülkadir Ömür: "Ufak bir sıkıntım var"

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında DG Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. 1-1 beraberlikle sonuçlanan mücadelede takımının tek golünü kaydeden Abdülkadir Ömür, açıklamalarda bulundu.

"Tüm Türk futbolu çok etkilendi"

Sözlerine geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ı anarak başlayan genç futbolcu, "Ahmet Çalık ağabeyimin ölümüyle tüm Türk futbolu çok etkilendi. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabır, mekanının cennet olmasını diliyorum. Çok melek gibi bir insandı, mütevazi bir insandı." dedi.

"Kötü bir sonuç değil"

"Maça gelecek olursak; Sivasspor elinde kaliteli oyuncular bulunduran ve sürekli adam adama oynayan bir takım. Bu maçın zor geçeceğini de biliyorduk, işte elimizden gelen mücadeleyi yaptık, golü de bulduk. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de ama berabere bitti. Kötü bir sonuç değil ama kazanmak istiyorduk. Derslerimize çalışıp haftaya kazanmak istiyoruz."

"Vitor ile bunu antrenmanda çalışmıştık"

"Hocamızın isteğiyle, antrenmanda yapmış olduğumuz deneyimlerle bu tür pozisyonlar çıkıyor. Her hafta rakibe göre analiz yapıp ona göre taktik oluşturuyoruz. Hocamızın bizden istediklerini yerine getirip skora katkıda bulunmak istiyoruz. Vitor ile bunu antrenmanda çalışmıştık. O da harika pas attı. Onu da tebrik ediyorum. Her hafta ilerlemek istiyoruz."

"Ufak bir sıkıntım var ama ciddi değil"

Abdülkadir Ömür, maçın ikinci yarısında neden oynamadığını, "Ufak bir sıkıntım var ama ciddi değil. Genel olarak iyim, ciddi bir sıkıntı yok." sözleriyle açıkladı.

Vitor Hugo: "Kaçırdığım o kadar maçtan sonra geri dönmek beni mutlu etti"

Karşılaşmada Abdülkadir Ömür'e gol pasını veren Vitor Hugo, "Bugün aslında kaçırdığım o kadar maçtan sonra geri dönmek beni mutlu eden şey ama tabii ki de takımımız kaybederken, asistle katkıda bulunabilmek. Rakibimiz ligin farklı oynayan takımlarından bir tanesi. Orta sahada adam adama markaj yaptıkları için onlarla oynamak biraz daha zor. Diğer takımlardan daha farklı bir takım." ifadelerini kullandı.

Hugo: "1 puan bizi mutlu eden bir durum değil"

"Kar yağışından dolayı 2. yarı oyun kurmakta biraz zorlandık aslında. Bu tür saha şartlarında yapacağınız hata pahalıya mal olabilir. Bundan dolayı uzun topları tercih etmek zorunda kaldık. Ama buraya kazanmak için gelmiştik, bir puan bizi mutlu eden bir durum değil ama kaybetmemek de önemli bu şartlarda. Bizim bir hedefimiz var hedefimiz çok büyük ve sene sonunda hep beraber mutlu olmak istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler