Abdulkadir Ömür'ün hedefi şampiyonluk sonrası Avrupa!

Feride Kara
23.02.2022 - 20:34 | Son Güncellenme: 23.02.2022 - 20:39

Milli futbolcu Abdulkadir Ömür, Trabzonspor ile Süper Lig'de şampiyon olma hedefine ulaştıktan sonra kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediğini açıkladı.

Abdulkadir Ömür'ün hedefi şampiyonluk sonrası Avrupa!

Trabzonspor'un Youtube kanalında bordo-mavili taraftarların sorularını yanıtlayan Abdulkadir Ömür kariyeri ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. 

 Tek bir hayal beni bu kadar güçlü tuttu

Abdülkadir Ömür biri 6 ay, biri de 3 ay süren iki ağır sakatlık süreci atlattığını ancak hiçbir zaman pes etmediğini belirterek, şöyle devam etti: "Her şerde bir hayır olduğuna inandım ve Trabzonspor formasıyla bir gün şampiyonluk yaşayacağımın hayalini her gece kurdum. Altyapısında forma giydikten sonra 15 yaşında bu kapıdan içeri girdim profesyonel olarak. Tek bir hayal beni bu kadar güçlü tuttu. Tek amacımız, Trabzonspor formasıyla şampiyonluk görmekti. Bunu hayal ederek her gün çalıştık."

Fenerbahçe maçını değiştirmek isterdim

Abdulkadir Ömür, "Hayatında bir anı değiştirmek isteseydin eğer bu hangi an olurdu?" sorusu üzerine şunları söyledi: "Trabzonspor formasıyla deplasmanda Fenerbahçe maçında çok iyi oynadığımız 1-0 maçı vardı. Benim asist yaptığım ve Yusuf ağabeyin gol attığı bir maç. O maçta gerçekten çok üzülmüştük. Yusuf ağabey ve ben ağlamıştık hatta. Son saniyede gol yemiştik, santrası bile olmamıştı. O anı değiştirmek ve kazanmak isterdim gerçekten."

Önce şampiyonluk sonra Avrupa

Ömür, hayallerine ulaşıp ulaşmadığıyla ilgili bir soru üzerine de şunları kaydetti: "Hayallerime yavaş yavaş ulaşıyorum. Daha önce de söylediğim gibi ilk hayalim Trabzonspor'da forma giymekti. İkinci hayalim Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamaktı. Bunu da bazı kulvarlarda yaşadık. Son bir kupa kadı, Süper Lig Kupası. Onu da aldıktan sonra hedefim Trabzonspor'u Avrupa'da temsil etmek. Buradaki hayallerimi tamamladıktan sonra Avrupa'da Trabzonspor ve Türkiye'yi temsil etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler