Abdülkadir Ömür'e talipler artıyor! Fransız kulüp devrede...

05.06.2019 - 23:39 | Son Güncellenme: 06.06.2019 - 02:39

Abdülkadir Ömür'e talipler artıyor! Fransız kulüp devrede...

Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür Avrupa kulüplerinin hayallerini süslemeye devam ediyor. Abdülkadir Ömür’ü birçok Avrupa kulübü isterken, son olarak bir Fransız kulübünün de ilgilendiği belirtildi. Peki Abdülkadir Ömür Trabzonspor’dan ayrılacak mı, hangi Avrupa takımına transfer olacak? Detaylar haberimizde...

Trabzonspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Abdülkadir Ömür çıktığı 32 maçta 5 gol 10 asistlik bir performans sergileyerek kendisine A Milli takım kapısını araladı.

Dünyanın en önemli değerlendirme siteleri arasında yer alan transfermakt verilerinde 15 milyon Euro değere çıkan Abdülkadir Ömür Türkiye’nin en değerli oyuncusu olmayı başardı.

61saat.com'un haberine göre 19 yaşındaki genç oyuncu için Fransız kulübü Girondins Bordeaux’un ilgilendiği öğrenildi. Oyuncuyu uzun süredir takip eden Fransız kulübünün 15-20 milyon Euro arası bir teklif yapmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında. 

Bilgi topluyorlar

Abdülkadir Ömür ile ilgili Türkiye’den bilgi toplayan Fransız kulübünün teklifini bonuslarla birlikte 20 milyon Euro seviyelerine çıkarması bekleniyor. 

137 milyon Euro’luk değeri ile dikkat çeken Bordeaux kulübü genç oyuncularıyla dikkat çekiyor. 24 yaş ortalaması ile Fransa 1. Liginde mücadele eden Bordeaux’un kadrosunda Kamano, Kounde, Sabaly, Pablo, Karamoh, Kalu, Otavio, Tchouameni, Palencia gibi isimler bulunuyor. 

Abdülkadir ve Yusuf’a gelen tekliflerle ilgili konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Açık söyleyeyim Abdülkadir ve Yusuf'a gelen teklifler var ama biz iki oyuncumuzu da kadroda tutmak istiyoruz. Karar verdik bu konuda, kadromuzu bozmayı düşünmüyoruz. Bu kadroya takviye yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler