Abdülkadir Ömür'ü Kadıköy'de Nice izledi

Feride Kara
07.03.2022 - 20:14 | Son Güncellenme: 07.03.2022 - 20:26

Fransa Ligi takımlarından Nice temsilcileri, milli futbolcu Abdülkadir Ömür'ü izlemek üzere Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Ülker Stadyumu'nda yerini aldı.

Abdülkadir Ömür'ü Kadıköy'de Nice izledi

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında dün oynanan maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Sarı lacivertlilerin golü 71. dakikada Miha Zajc'tan gelirken Trabzonspor'un golünü ise 22. dakikada Nwakaeme attı. 

Nice takımı Abdülkadir'i Kadıköy'de izledi

61saat.com'un haberine göre Trabzonspor'un Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile oynadığı müsabakaya Frasa Ligi'nde 2. sırada bulunan Nice'in Abdülkadir Ömür için gözlemci gönderdiği ortaya çıktı. Abdülkadir Ömür için bir dizi raporlar tutan Fransız ekibi geçtiğimiz sezon da Ömür'e olan ilgisini Trabzonspor'a bildirmişti.

İlgini Çekebilir
Gaston Campi: Abdülkadir Ömür'ü Messi'ye benzetiyorum
Habere Git

 23 milyon Euro'ya hayır demişti

Başkan Ahmet Ağaoğlu daha önce Abdülkadir Ömür için gelen 23 milyon Euroluk teklifi geri çevirdiğini açıklamıştı. Dün oynanan Fenerbahçe maçının ardından A Spor yorumcusu Haldun Domaç, Trabzonspor'un yıldız isimlerinden Abdülkadir Ömür hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Domaç, "İlk 45 dakika Abdülkadir Ömür'ü çok beğendim. Sezonun belki de en iyi oyununu oynadı." dedi. 
 

Senin için hazırladığımız haberler