Abdulkadir Selvi 'den Ali Koç'a: ''Bu uyarı senin için…''

Ali Bozkurt
08.01.2024 - 11:42 | Son Güncellenme: 09.01.2024 - 18:14

Abdulkadir Selvi bugünkü köşe yazısında Süper Lig devi Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç'a 'bu uyarı senin için' diyerek seslendi. İşte yazı ve detaylar...

Abdulkadir Selvi 'den Ali Koç'a: ''Bu uyarı senin için…''

AJANSSPOR HABER

Süper Kupa maçının ertelenmesi için Ali Koç'u suçlayan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısından Erdoğan'ın sözlerine yer vererek, "Ali Koç bu uyarı senin için" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ısrarları nedeniye maçın ertelendiğini öne süren Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü yazısında da Koç'u hedef aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü konuşmasında kullandığı sözleri alıntılayan Selvi'nin yazısında "Suudi Arabistan’da oynanacak olan Süper Kupa maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Atatürk tişöretleriyle maça çıkma ısrarı üzerine maç ertelenmişti. Bunun üzerine Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlamışlardı. Erdoğan yerel seçim öncesinde provokasyon uyarısı yaptı. Hep diyorum ya seçim sürecine girildi, operasyonlar başladı.'' dedi.

''Ali Koç bu uyarı senin için''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a uyarıda bulunan Selvi, ''Erdoğan, 'Her karışı terle ve kanla sulanmış vatan toprakları üzerinde ameliyat yapmaya kalkanlara meydanın boş olmadığını, milletimizin istiklaline ve istikbaline sıkı sıkıya sarıldığını göstermek boynumuzun borcudur. Riyad’dan size ekmek çıkmaz. Tişörtleri farklı bir şekilde boyamak, size bir şey kazandırmaz' diye uyardı. Ali Koç bu uyarı senin için." ifadelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Şike kumpası davasında 7 yıl 6 ay ceza!
Habere Git

Ali Koç sert cevap vermişti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yandaş yazar Abdulkadir Selvi'nin ertelenen Süper Kupa maçıyla ilgili Fenerbahçe'yi ve kendisini hedef alan sözlerine canlı yayında yanıt verdi. Koç, "Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun" diye konuştu.

''Sen FETÖ için ağlamış adamsın''

Katıldığı canlı yayında maç günü yaşananları anlatan Ali Koç, Selvi'nin yazısına da yanıt verdi.  Koç, "Yurtta sulh cihanda sulh pankartımızı FETÖ’ye bağlıyorlar, ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun" ifadelerini kullandı.

Ali Koç, Selvi'nin 2013 yılında Fethullah Gülen'e ithaf ettiği ve Yeni Şafak gazetesinde yazdığı "Hocam Türkiye'ye dön artık" başlıklı yazısını hatırlattı.

Selvi daha önce ne demişti?

29 Aralık'ta Riyad'da oynanması plananlan Süper Kupa finali, Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarının Atatürk tişörtü ve pankartıyla sahaya çıkmalarına izin verilmemesi üzerine ertelenmişti. Olay gündeme bomba gibi düşerken, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi de Koç'u, Fenerbahçe'yi eleştiren bir yazı yazmış ve "Suudi Arabistan’da oynanacak olan maçta bula bula, 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ’cülerin kullandığı, 'Yurtta sulh cihanda sulh' sözü mü bulundu?" demişti.

İlgini Çekebilir
Şike kumpası davasında 7 yıl 6 ay ceza!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler