Abdülkerim Bardakcı: "8 gol hedefi koymuştum, 1 kaldı"

Akın Ungan
21.04.2024 - 21:21 | Son Güncellenme: 21.04.2024 - 21:30

Galatasaray, Süper Lig'de Pendikspor'u 4-1 yendi. Maçta 1 gol atan Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı, mücadelenin ardından açıklama yaptı. Detaylar...

Abdülkerim Bardakcı: "8 gol hedefi koymuştum, 1 kaldı"

Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray, Pendikspor'u konuk ettiği maçı 4-1 kazandı. Mücadelenin 40'ıncı dakikasında Pendikspor ağlarını sarsan Abdülkerim Bardakcı, son düdüğün ardından açıklamalarda bulundu.

Bardakcı: "8 gol hedefi koymuştum, 1 gol kaldı"

Abdülkerim Bardakcı, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Çok iyi hazırlandık. Müthiş bir taraftar desteği vardı. Kazandık, mutluyuz. Seriye devam etmek istiyoruz. Çok çalışıyorum yan toplar üzerine. Sene başı kendime 8 gol hedefi koymuştum. 1 gol kaldı. İnşallah kalan maçlarda da gol atmaya devam edeceğim" dedi.

Nelsson: "Şampiyonluk için hepsini kazanmalıyız"

Victor Nelsson, "Amacımız şampiyon olmak. Olabilecek en çok sayıda maçı kazanıyoruz. 13-14 oldu sanırım. 5 maç kaldı. Şampiyonluk için hepsini kazanmalıyız. Takıma yardımcı olabilmek en önemlisi benim için her zaman. Diğer savunmacılar da çok iyi oynuyor. Böyle olunca daha az gol yiyoruz. Böyle olunca kazanma şansımız artıyoruz. Kendi performansından memnunum ama en önemlisi takımın kazanması" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Rams Park'ta Cimbom 4 attı 3 aldı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler