A Milli Takım'da Abdülkerim Bardakcı'dan Galler Maçı Yorumu

18.06.2023 - 20:04 | Son Güncellenme: 18.06.2023 - 20:11

A Milli Takım'da Abdülkerim Bardakcı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'ndeki Galler maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

A Milli Takım'da Abdülkerim Bardakcı'dan Galler Maçı Yorumu

AJANSSPOR - HABER

EURO 2024 Elemeleri'nde Galler'i ağırlayacak A Milli Takım'da Abdülkerim Bardakcı açıklamalarda bulundu.

"Topun nereye gidebileceğini hissediyorum"

Letonya karşısında kaydettiği golden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Abdülkerim Bardakcı, "Önceliğimiz savunma oyuncusu olarak gol yememek. Gol ve asist benim için ekstra şeyler ama ben bunu yapmayı seviyorum. Topun nereye gidebileceğini hissediyorum. Bir önceki antrenmanda Merih'le benzer bi gol atmıştık. İlk maçımda golümü attığım için çok mutluyum." dedi.

"Tek odağımız galibiyet"

Galler maçının zorlu geçeceğini söyleyen Abdülkerim, "Bizim için yarın zor bir maç olacak. En iyi şekilde hazırlandık. Samsun'da inşallah büyük bir destek alacağız. Hedefimiz yarınki maçı kazanmak ve bu gruptan çıkmak. Galler iyi bir takım. Yarın zorlu bir maç olacak. Tek odağımız galibiyet. Ülke ve milli takım olarak tek odaklandığımız şey galibiyet." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kuntz'a tercümandan "Popo" sansürü!
Habere Git

"Samsun sevdiğim bir şehir"

Abdülkerim Bardakcı ayrıca şunları söyledi:

"Tekrar bu stadyumda ve şehirde olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Samsun sevdiğim bir şehir ve çıkış yakaladığım takımlar arasında yer alıyor. Yarın bizler için ellerin gelenin en iyisini yapabileceklerine eminim. Buradan mutlu bir şekilde ayrılmak istiyoruz."

İşte Türkiye - Galler maçının günü, saati ve kanalı

19 Haziran Pazartesi günü Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak maç, saat 21.45'te başlayacak. Türkiye - Galler maçı TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonundan hakem Fabio Maresca yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Daniele Bindoni ve Alberto Tegoni, dördüncü hakemliğini ise Luca Massimi üstlenecek.

Senin için hazırladığımız haberler