Abdülkerim Bardakcı'ya Sürpriz Talip | Transfer Haberleri

18.04.2023 - 08:58 | Son Güncellenme: 18.04.2023 - 09:07

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın milli savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'ya, İtalya Ligi'nden bir takım talip oldu. Detaylar.

Abdülkerim Bardakcı'ya Sürpriz Talip | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bu akşam Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'ya sürpriz bir takım talip oldu. İşte detaylar...

Atalanta, Abdülkerim Bardakcı'nın peşinde

Sky Italia'da yer alan haberlere göre; İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Merih Demiral'ın formasını giydiği Atalanta, milli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

4 milyon Euro

Haberde, İtalyan kulübünün Abdülkerim Bardakcı için sarı-kırmızılı takıma yaklaşık olarak 4 milyon Euro'luk bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
G.Saray, Akdeniz'de 3 puan arıyor!
Habere Git

Satışından yüzde 10 pay

Ayrıca, oyuncunun başka bir kulübe transfer olması durumunda ise satışından yüzde 10 pay vermeyi de kabul ettiği kaydedildi.

Zenit ve CSKA Moskova kulüpleri de takipte

Bilindiği üzere, 28 yaşındaki savunma oyuncusunu Rusya Ligi ekiplerinden Zenit ve CSKA Moskova kulüpleri de yakından takip ediyordu.

2.8 milyon Euro'ya transfer oldu

Abdülkerim Bardakcı, sezon başında Konyaspor'dan 2.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a imza atmıştı.

İlgini Çekebilir
Nenad Bjelica, Trabzonspor için İstanbul'a geldi
Habere Git

Bu sezonki performansı

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden başarılı savunma oyuncusu, bu sezon forma giydiği 25 karşılaşmada 2 gol ve 2 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler