Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut Galatasaray yenilgisini yorumladı

Akın Ungan
28.10.2023 - 21:31 | Son Güncellenme: 28.10.2023 - 21:37

Çaykur Rizespor, Süper Lig'de Galatasaray'ı konuk ettiği maçı 1-0 kaybetti. Maçın ardından teknik direktör İlhan Palut açıklama yaptı. İşte detaylar.

Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut Galatasaray yenilgisini yorumladı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Çaykur Rizespor, kendi evinde Galatasaray'ı ağırladı. Yeşil-Beyazlılar zorlu mücadeleyi 1-0 kaybetti. Karşılaşmanın ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu.

"Çok sağlam durmalıydık"

Oyun planını değerlendiren İlhan Palut, "Maçta beklediğimiz birçok senaryo gerçekleşti. Top biraz daha Galatasaray'da kalabilirdi. Bu normal. Biz çok sağlam durmalıydık. Kazanacağımız toplarla geçiş fırsatları yakalayacağımızı biliyorduk. Bunu da başardık. Son paslar da yeteri kadar tehlikeli olmadı. Top bize geldiğinde daha sakin kalıp topu bizde tutabilirdik" dedi.

"Şanssız bir gol yedik"

Galatasaray'ın Oliveira ile bulduğu golü yorumlayan Palut, "Kaptırdığımız ya da kaptırmaya zorlandığımız top sonrası şanssız bir gol yedik. Savunmaya çarptı. Maç 1-0 bitti. Yenilmek her zaman kötü" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
"Maçın hakkı bu değildi"
Habere Git

"Biz bugün çok iyi mücadele ettik"

Sözlerine devam eden İlhan Palut, "Biz bugün çok iyi mücadele ettik. Gönül isterdi ki bu performansı daha iyi sonuçla taçlandıralım. Bu mücadeleyi bir standart haline getirirsek ligde daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

"Abdülkerim'in topa dokunmadan Olawoyin'i düşürmesiyle gol yedik"

Palut son olarak, "Maçın kırılma anları vardı. Galatasaray'ın aldığı riskleri değerlendiremedik. Bunlardan birisini yapabilsek maç tam istediğimiz gibi olacaktı. Abdülkerim'in topa dokunmadan Olawoyin'i yere düşürmesiyle gol yedik. O gol bizi bozdu. Toparlanmamız 10 dakikayı buldu. Ben oyuncularımın performansından memnunum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler