Abdullah Avcı: 3'te 3 yapmak bizi güçlü kılacak

29.08.2021 - 23:48 | Son Güncellenme: 30.08.2021 - 00:34

Trabzonspor haberleri... Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'de Giresunspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: 3'te 3 yapmak bizi güçlü kılacak

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Süper Lig’in 3. haftasında Giresunspor’u 1-0 yenerek milli araya lider girdi. Teknik direktör Abdullah Avcı maçtan sonra yoğun fikstüre dikkat çekti. 

Bordo-mavili çalıştırıcı, “25 gün 7 resmi müsabaka... Bunların iki tanesi Roma ve Molde gibi şiddeti ağır maçlar. Çok yıpranmamıza yol açıyor. Sakat oyuncular vardı. Serkan altyapıdan geldi. Ne zaman görev versek yerine geriyor. Abdulkadir Ömür sakatlıktan çıktı, ona da teşekkürler” dedi.

Abdullah Avcı'dan Giresunspor'a övgü

Avcı sözlerine şöyle devam etti: "Bugün savunmayı iyi yaptık. Yorgunluk ve sakatlıklar var ama çocuklar korumak istediler. 3'te 3 yapmak bizi güçlü kılacak. Harika bir galibiyet oldu. Zor bir deplasman burası. Giresunspor 3 haftadır puan alamadı ama bunun karşılığı değildi." 

'Şimdi Galatasaray maçına hazırlanacağız'

Taraftarlarına destekleri için teşekkür eden Abdullah Avcı, "Bu galibiyetler camiayı bir araya getiriyor. Trabzonspor çok doğru işler yaptı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Milli takıma başarılar diliyorum. Zihinsel çok yorulduk, toparlanıp Galatasaray maçına hazırlanacağız. Yolumuz güzel yol.  Şampiyonluğa giderken, en ufak detayı bile iyi değerlendirmek istiyoruz. Bu çocuklara sabırlı bir şekilde destek olsunlar" mesajı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler