Abdullah Avcı'dan Kasımpaşa ve Abdülkadir Ömür açıklaması

İsa Kethüda
26.07.2021 - 21:03 | Son Güncellenme: 26.07.2021 - 21:06

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hazırlık maçında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Abdullah Avcı'dan Kasımpaşa ve Abdülkadir Ömür açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hazırlık maçında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Avcı, Abdülkadir Ömür'ün sakatlığı hakkında da konuştu. 

"Hazırlık maçı da olsa kazanmak önemli"

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Avcı, "İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bugün de oyunun akışını bırakmak istedik süreleri. Fiziksel yorgunluklar var. Sonrasında ikinci yarı giren oyuncuların tepkisi çok önemliydi. Aynı zamanda bireysel performansları değerlendiriyoruz. Hazırlık maçı da olsa kazanmak önemli. 

"Önemli adımlar atıyoruz"

İyi bir takım olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Oyuncu grubu buna karşılık veriyor. 29'una kadar buradayız. 4 antrenmanımız daha var. Şu an itibarıyla her şey yolunda. Umarım sakatsız, kazasız sezona başlarız.

Abdülkadir Ömür'un sakatlık durumu hakkında...

Ne onlardan sakatlansın ne bizden. Hataya zorlayalım rakibi ama kontrollü olalım. Ömür değerli bir oyuncumuz. İkinci darbeydi. Dizinin kenarından darbe aldı. Ayak havadaydı. Doktordan aldığım bilgiye göre çaprazda bir şey yok. Birkaç gün sonra daha iyi olacak diye haber aldık. O bizi mutlu etti" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler