Abdullah Avcı, Abdülkadir Ömür'ün geri dönüş tarihini duyurdu

İsa Kethüda
10.04.2021 - 18:49 | Son Güncellenme: 10.04.2021 - 18:55

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sakatlıktan kurtulan ve takımla çalışmalara başlayan Abdulkadir Ömür'ün ne zaman geri döneceği hakkında konuştu. İşte detaylar.

Abdullah Avcı, Abdülkadir Ömür'ün geri dönüş tarihini duyurdu

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maç sonrası Abdülkadir Ömür'ün geri dönüşü ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Abdülkadir Ömür ne zaman forma giyecek?

Ömür'ün son derece sağlıklı ve iyi olduğunu belirten Avcı, "Abdülkadir Ömür son derece sağlıklı ve iyi gidiyor. Çalışmaların bazı bölümlerine yavaş yavaş katılmaya başladı. Isınma bölümünde var, 5'e 2 gibi oyunlarda var, hedefsiz oyunlarda var. Umarım bir şey yaşamazsa belki ligin sonuna doğru, bu ayın sonuna doğru Ömür'ü aramızda görürüz diye umuyoruz. Türk futbolu adına olumlu olacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

Konyaspor maçında sakatlanmıştı

Bilindiği üzere 21 yaşındaki oyuncu Konyaspor ile oynanan mücadelede Ömer Ali Şahiner'in yaptığı faul sonrası sakatlanmış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Ömür bu süreçte sakatlığı ve hastalığı nedeniyle 19 karşılaşmada forma giyemedi. 

1 gol 3 asist

Genç yetenek bu sezon forma giydiği 16 maçta 1 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler