Uğurcan'ın çok kurtarış yapması yanlış

27.11.2020 - 21:00 | Son Güncellenme: 27.11.2020 - 21:24

Son dakika Trabzonspor haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ankaragücü galibiyeti hakkında açıklamalarda bulundu. Avcı, Abdullah Avcı, Uğurcan Çakır'ın geçen sezon en çok kurtarış yapan kaleci olmasının doğru olmadığını söyledi. Peki neden? İşte cevabı...

Uğurcan'ın çok kurtarış yapması yanlış

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 1-0 yendi ve üst üste 2. maçını kazandı. Bordo-mavili takım oynadığı son 2 karşılaşmada kalesinde gol görmedi. Fırtına'da Abdullah Avcı karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. 

"Son 2 haftada 6 puan almak mutluluk verici"

Takım savunması ile ilgili araştırma yaptıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Avcı, "Takım savunmasıyla ilgili tespitlerimiz vardı. Bununla ilgili araştırma yaptık. Takım savunmamız bu hafta bir tık iyisini yaptı. Bununla ilgili çalışıyoruz ve çalışmamız devam edecek. Son 2 haftada 6 puan almak mutluluk verici" dedi. 

"Henüz geriden oyun kurmuyoruz"

Takım savunmasını iyi hale getirmeye çalıştıklarını belirten Avcı, "Henüz geriden oyun kurmuyoruz. Bu sadece iki stoperin ayağının iyi olmasıyla ilgili bir durum değil. Dağılımın doğru olması lazım. Henüz buna geçmedik. Şu anda takım savunmasını daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz"  şeklinde konuştu. 

"Trabzonspor öne geçtiği maçlarda 32 puan kaybetti"

Trabzonspor'un geçen sezon öne geçtiği maçlarda 32 puan kaybettiğine değinen Avcı, "Geçen sene Trabzonspor öne geçtiği maçlarda 32 puan kaybetti, milli takım kalecisi Uğurcan ligin en fazla kurtarış yapan kalecisiydi. Bu doğru bir durum değildi.

"Daha yolun başındayız"

Bu hafta geçen haftadan bir tık daha iyiydik takım savunmasında. Geliştirmemiz gereken noktalar var. Daha yolun başındayız" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler