Abdullah Avcı: Bakasetas üzülmesin

05.08.2021 - 17:08 | Son Güncellenme: 05.08.2021 - 23:08

Son dakika haberleri... Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Molde FK maçının akabinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Abdullah Avcı: Bakasetas üzülmesin

AJANSSPOR - HABER

 

UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerindeki temsilcilerimizden Trabzonspor, Norveç ekibi Molde'yle oynadığı maçla 2021-22 futbol sezonunu resmen açtı. 3-3 sona eren karşılaşmayı binlerce bordo-maviye gönül vermiş taraftar takip etti. Maçın akabinde Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sahadaki oyunu; futbolcularının güncel form durumunu ve ilk karşılaşmayı basın mensuplarına yorumladı. İşte, Abdullah Avcı'nın açıklamalarından satır başlıkları.

Avcı: "İyi yoldayız..."

Takımının saha içindeki performansından memnun olduğunu söyleyen Abdullah Avcı: "Cebimize koyacağımız birçok şey var. İlk resmi müsabakamız. Birçok pozisyon, duran top, topla oynama… Dokunamadıklarımız, direkten dönenler… Rakibimiz son dakikalarda gol attı. Neyi yapamadık? 3 gol pozisyonu vermeyen bir takımken neden bunlar? Karşılamayla ilgili özellikle ilk yarıda birtakım değişiklikler yaptık. Bunu iyi uyguladılar. Çok iyi yoldayız. Bunun mesajını takımımız bugün verdi. Özellikle 45'le 60 arası, her şeyiyle çok iyiydi çocuklar. Bugün Trabzonspor seyircisi de mutlu olmuştur. Ben oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Biz hakikaten iyi şeyler yapacağız. İyi yoldayız. Göze hoş gelen, keyif veren bir futbol oynuyoruz. Takım savunmasıyla ilgili ufak detaylar var, onları da halledeceğiz" dedi. 

"Gelen oyuncularla beraber..."

Takıma yeni katılacak oyuncularla rekabetin artacağını söyleyen Avcı, penaltı kaçıran oyuncusu Bakasetas'a: "Ama ben bugün herkesten çok memnunum. Bakasetas üzülmesin. Bugün her şeyi yaptı. Final pası attı. Her şeyi yaptı. Ama bunlar var tabii futbolun içinde" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler