Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

Akın Ungan
15.05.2022 - 18:47 | Son Güncellenme: 15.05.2022 - 18:54

Spor Toto Süper Lig'de Altay karşısında 2-1 kazanan Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcu, maç sonunda açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Trabzonspor ile Altay, İstanbul'da Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi şampiyon Trabzonspor 2-1 kazanmayı başardı. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

"Bu maçı kazanmak istedim"

Abdullah Avcı şunları söyledi: "Bu maçı çok kazanmak istedim, şampiyonluğu garantilememize rağmen, dünyanın her yerinden taraftarımız maça geliyor ama her zaman gelemiyorlar. Böyle bir fırsat varken, onların önünde hem şampiyonluğu garantilemiş hem de iyi oyun performansı sağlamak, maçı kazanmak ve onları mutlu etmekti amacımız."

"Oyunu daha önce kopartabilirdik"

"Oyunu daha önce kopartabilirdik. Oyuncular dünkü yorgunluklarına rağmen, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. 1 hafta kaldı. Taraftarlarımız umarım seneyi çok güzel geçirdiler, burada onlara dokunmuş olduk. Harika Trabzonspor taraftarı bütün duygusunu yaşadı. Denizin ortasında, yolda yaşlısı, genci bu duyguyu yaşadılar."

"Tüm dünyaya örnek oldular"

"Onların mutlu olması beni çok mutlu ediyor. Taraftarlar, geçen seneden itibaren tüm dünyaya örnek oldular. Takımlarına verdikleri destek, sevinçlerle örnek oldular. Takımına destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum."

"Bir haftamız kaldı"

"Bir haftamız kaldı. En iyi şekilde sosyal etkinliklerimizi yaparak ve son maça hazırlanarak çalışacağız. Bugün buraya gelenlere harika destekleri için teşekkür ediyorum"

Senin için hazırladığımız haberler