Abdullah Avcı, Adam Buksa ile görüntülü görüştü! İşte Polonyalı golcünün transfer cevabı...

14.06.2024 - 10:24 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 10:49

Kiralık sözleşmesi sona eren Paul Onuachu'nun yerini doldurmak için arayışlarını sürdüren Trabzonspor, sezonu Antalyaspor'da tamamlayan Polonyalı golcü Adam Buksa'yı gündemine aldı. İşte detaylar...

Abdullah Avcı, Adam Buksa ile görüntülü görüştü! İşte Polonyalı golcünün transfer cevabı...

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bir yandan kiralık sözleymesi sona eren Nijeryalı golcü paul Onuachu'yu yeniden kadrosuna katmak için girişimde bulunurken bir yanda Onuachu'nun yerine alternatif arayışına devam ediyor. 

Onuachu'nun yerine Adam Buksa

Bordo mavililer bu doğrultuda geçtiğimiz sezonu Süper Lig ekibi Antalyaspor'da kiralık olarak geçiren Lens'in 27 yaşındaki Polonyalı santrforu Adam Buksa'yı gündemine aldı. 

Teklif yapıldı

Karadeniz ekibi Antalyaspor'da 35 maçta 16 kez gol sevinci yaşayan 1.91 boyundaki yıldız oyuncuya transfer teklifinde bulundu.

Trabzonspor'u Puchacz'a sordu

Lens'te forma giymek istemeyen 27 yaşındaki Polonyalı golcünün de Trabzonspor'dan gelen transfer teklifine memnun olduğu ve 2022 yılında 6 aylığına bordo mavili formayı giyerek şampiyonluk yaşayan vatandaşı Tymoteusz Puchacz'tan kulüp, şehir ve takım hakkında bilgilen aldığı öğrenildi.

Avcı FaceTime üzerinden görüştü, olumlu yanıt aldı

Öte yandan Trabzonspor'u yakından takip eden gazeteci Haluk Ayyıldız, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Adam Buksa ile FaceTime üzerinden konuştu ve olumlu yanıt.

EURO 2024'te mücadele edecek

Adam Buksa, Fenerbahçe'den Sebastian Szymanski ve Başakşehir'den Krzysztof Piątek ile birlikte Polonya Milli Takımı'nın EURO 2024 kadrosunda yer aldı. 27 yaşındaki futbolcu A Milli Futbol Takımı'nın geçtiğimiz günlerde Polonya ile oynadığı hazırlık maçında yedekler arasında yer alırken forma şansı bulamadı.

Senin için hazırladığımız haberler