Trabzonspor'da Abdullah Avcı daha fazla sorumluluk istedi

Ali Bozkurt
11.09.2022 - 08:59 | Son Güncellenme: 11.09.2022 - 09:57

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, Lig'e iyi başlayamadı. Bordo-Mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı, oyunculardan daha fazla sorumluluk istedi. Detaylar...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı daha fazla sorumluluk istedi

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi’ndeki 3-2’lik Ferencvaros yenilgisinin ardından Süper Lig'de oynanacak Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başlayan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'dan oyunculara uyarı geldi. Detaylar...

Milliyet'te yer alan habere göre, idman öncesinde oyuncularıyla bir görüşme yapan Teknik Direktör Abdullah Avcı, daha fazla sorumluluk alınmasını istedi. Takımda yaşanan kabuk değişimi sonrası oyuncularının kısa sürede uyum sürecini atlatmalarını sağlamaya çalışan deneyimli teknik adam, bu yenilgiyi hak edecek bir takım olmadıklarını dile getirdi. Avcı, geçiş dönemini en az hasarla geçirmeleri gerektiğini dile getirerek, herkesin üzerine düşen enerjiyi takımı için vereceğine inandığını belirtti.

Adana Demirspor karşısında başarılı bir sonuç hedefleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımda bir takım revizyona gidecek.

 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, "varoş"tan çıkamadı
Habere Git

Özellikle defans hattında arayışta olan bordo-mavili çalıştırıcı, Bartra’nın yanına, Denswil-Hugo ikilisi arasında bir tercih yapacak. Ön liberoda Gbamin ya da Hamsik’e şans tanıyacak olan Avcı’nın Yusuf Yazıcı’ya da ilk 11’de forma vermesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler