Trabzonspor'da Abdullah Avcı-Ertuğrul Doğan zirvesi! Anlaşma tamam

Akın Ungan
11.10.2023 - 09:20 | Son Güncellenme: 11.10.2023 - 09:36

Nenad Bjelica ile yollarını ayıracak olan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, teknik direktör Abdullah Avcı ile bir araya geldi. Zirvede sözleşme şartları konuşuldu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı-Ertuğrul Doğan zirvesi! Anlaşma tamam

Trendyol Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor, kötü bir dönemden geçiyor. Teknik direktör Nenad Bjelica ile yolları ayırma kararı alan Ertuğrul Doğan ve kurmayları, iki sezon önce şampiyonluk sevinci yaşatan Abdullah Avcı'yı tekrar takımın başına getirme kararı aldı.

Doğan - Avcı zirvesi

Sabah'ta yer alan habere göre Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı bir araya geldi. Zirvede anlaşma detayları ve bundan sonraki süreç masaya yatırıldı. 

Avcı'dan çıkış rotası

Teknik direktör Abdullah Avcı, takım hakkında dışarıdan izlenimlerini başkan Ertuğrul Doğan'a sundu. Deneyimli teknik adam, izlenecek yol hakkında çıkış rotası çizdi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da mutlu son! Nenad Bjelica ile işlem tamam
Habere Git

Tüm yetki Avcı'ya bırakılacak

Abdullah Avcı, devre arasında yapacağı hamlelerle oyunu geliştirmeyi planlıyor. 60 yaşındaki çalıştırıcı, Ertuğrul Doğan'a devre arası transfer dönemi için de görüşlerini bildirdi. Trabzonspor Başkanı Doğan, tüm yetkiyi Abdullah Avcı'ya bırakacak.

Avcı'ya 2 yıllık kontrat

Sözleşme şartlarında da anlaşmaya varılan zirveden Abdullah Avcı'nın 2 yıllık kontrata imza atacağı öğrenildi. Avcı, bu akşam şehre gelerek yarın yapılacak olan antrenmanda takımın başında olacak.

Abdullah Avcı'nın istatistikleri

Abdullah Avcı, 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'un başında 93 Süper Lig maçına çıktı. 52 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Avcı, 28 beraberlik 13 mağlubiyet yaşadı. Avcı aynı zamanda Bordo-Mavililer ile 2 kez Ziraat Türkiye Kupası sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler