Abdullah Avcı genç yeteneklerle buluştu

05.12.2015 - 15:29 | Son Güncellenme: 05.12.2015 - 15:29

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in tecrübeli teknik direktörü Abdullah Avcı, genç futbolcularla bir araya geldi.

Bayrampaşa Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Başakşehir Kulübü tarafından düzenlenen "Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı"nın ikinci etap finalini Avcı'nın yanı sıra İstanbul ekibinin futbolcusu Enver Cenk Şahin, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve çok sayıda davetli izledi.

Aydıner, Özbayraktar ve Avcı, konuşmalarında genç futbolculara tavsiyelerde bulundu. Daha sonra 21 tesiste eğitim gören sporculara madalyalar verildi. Abdullah Avcı, madalya verdiği genç futbolcularla yakından ilgilendi.

Spor AŞ Genel Müdürü Özbayraktar, AA'ya yaptığı açıklamada, çok güzel bir organizasyon yapıldığını dile getirerek, "Şu an burada çok sayıda kardeşimiz var. İnşallah buralardan Türkiye için yeni Ardalar, Emreler yetişecek. Öncelikli hedefimiz çocukların mutluluğu yakalaması. Hayatlarının her döneminde spor olması lazım. Altyapı çok önemli. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bu hizmetlere başkanımız sayın Kadir Topbaş'ın katkısıyla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Organizasyon, Avrupa ve Anadolu karmalarının gösteri maçıyla sona erdi. Eğitim gören 3 bini aşkın futbolcudan 80'i Medipol Başakşehir'in altyapısına girmeye hak kazanacak. Projenin ilk ayağında 2 bin 400 futbolcu adayından seçilen 60 genç, Medipol Başakşehir'in altyapısına kazandırılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler