Abdullah Avcı için İstanbul'a geldiler! Görüşmeler başladı

10.10.2024 - 13:57 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 14:09

Son olarak Süper Lig devi Trabzonspor'u çalıştıran teknik direktör Abdullah Avcı'nın yeni takımı belli oluyor. İstanbul'da kritik görüşme başladı.

Abdullah Avcı için İstanbul'a geldiler! Görüşmeler başladı

Son olarak Trabzonspor'u çalıştıran Abdullah Avcı, Bordo-Mavili takım ile yeni sezonda beklentilerin altında kaldı. Avrupa'dan elenen Karadeniz temsilcisi, ligde Avcı yönetiminde galibiyetle tanışamadı. Trabzonspor'dan ayrılan tecrübeli teknik adamın yeni adresi belli oluyor.

Neftçi Bakü, Abdullah Avcı'yı gündemine aldı

ESH Spor'un haberine göre Azerbaycan Premier Ligi'nin köklü takımlarından Neftçi Bakü, Abdullah Avcı'yı gündemine aldı. Azerbaycan temsilcisi Avcı için harekete geçti.

Azerbaycanlı yöneticiler İstanbul'a gelerek Avcı ile görüştü

Haberde Neftçi Bakü yöneticilerinin İstanbul'a geldiği belirtildi. Abdullah Avcı ile bir araya gelen yetkililer bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmelerin olumlu sürmesi halinde Abdullah Avcı Neftçi Bakü ile anlaşma sağlayarak, Azerbaycan temsilcisini çalıştıracak.

Abdullah Avcı'nın 2. Trabzonspor dönemi

Ekim 2023'te Trabzonspor'da 2'inci dönemine başlayan Abdullah Avcı, kulüple yollarını Ağustos 2024'te ayırdı. Bu süreçte 44 maça çıkan 61 yaşındaki teknik direktör, 25 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı.

Bu sezon Trabzonspor'un başında 7 maça çıkan Avcı, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 1.14 puan ortalamasında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler