Abdullah Avcı ikide iki yaptı! Sergen Yalçın'ı yine avladı

06.11.2021 - 21:28 | Son Güncellenme: 06.11.2021 - 21:30

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın başında Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ına karşı çıktığı ikinci maçı da kazandı. İşte detaylar...

Abdullah Avcı ikide iki yaptı! Sergen Yalçın'ı yine avladı

AJANSSPOR-HABER

Vodafone Park'ta oynanan ve konuk takımın 2-1 galibiyetiyle sona eren Beşiktaş-Trabzonspor maçı Sergen Yalçın-Abdullah Avcı çekişmesine sahne oldu. Bu sonuçla lider Trabzonspor, Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 10'a çıkardı. Karadeniz Fırtınası maç fazlasıyla Galatasaray'dan 10 Fenerbahçe'den 11 puan önde bulunuyor.

Abdullah Avcı ikide iki yaptı

Sergen Yalçın, Abdullah Avcı'nın olaylı bir şekilde Beşiktaş'tan ayrılmasından sonra göreve gelmişti. Siyah beyazlılarla alacağı konusunda davalık olan Avcı, Trabzonspor'un başına geçtikten sonra ikinci kez Kartal'ın karşısına çıktı. Abdülkadir Ömür ve Andreas Cornelius'un son saniye golüyle Karadeniz ekibi geçen sezon olduğu gibi bu yılda rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.  Böylece Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'u Sergen Yalçınlı Beşiktaş'a karşı ikide iki yapmış oldu.

2012'den yana bir ilk

Bu galibiyet 9 yıl sonra Trabzonspor için bir ilki de getirmiş oldu. Karadeniz ekibi, Süper Lig'de 2012'den bu yana ilk kez Beşiktaş'ı üst üste iki deplasman maçında mağlup etmeyi başardı.

Sergen Yalçın'ın belalısı

Beşiktaş Teknik direktörü Sergen Yalçın'ın ise Trabzonspor'a karşışansı tutmuyor. Karadeniz ekibine karşı art arda ikinci kez boynu bükük  ayrılan Sergen Yalçın'ın Süper Lig kariyerinde en fazla mağlup olduğu rakibi Trabzonspor.  Yalçın, 5 kez Trabzonspor mağlubiyeti yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler