"Abdullah Avcı ile görüşüyoruz"

02.11.2020 - 22:26 | Son Güncellenme: 03.11.2020 - 09:18

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı mı olacak? Akdeniz ekibinde başkan Ali Şafak Öztürk, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Deneyimli spor adamı yeni teknik direktör konusunda isim verdi. Abdullah Avcı ve Aykut Kocaman'ın adı Antalyaspor'la anılıyordu. Öte yandan Ali Şafak Öztürk, Jahovic'in kırmızı kart gördüğü pozisyon hakkında da konuştu ve maçın hakemi Bahattin Şimşek'in sınıfta kaldığını söyledi. İşte detaylar...

"Abdullah Avcı ile görüşüyoruz"

Antalyaspor, ligin 7. haftasında evinde konuk ettiği Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Yeni teknik direktör kim olacak?

Yeni teknik direktör arayışları hakkında bilgi veren Ali Şafak Öztürk, "Abdullah Avcı görüştüğümüz hocalardan bir tanesi. Birkaç opsiyonumuz daha var. Gelecek planlaması yapıyoruz. Antalyaspor'un projesi budur, gelmek isteyen buna göre gelir. Aykut Kocaman ile görüşmedik" dedi. (ABDULLAH AVCI'NIN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU)

"Hakemlerin daha çok bilinçlenmesi gerekiyor"

Karşılaşmayı değerlendiren Öztürk, "Çocuklar iyi oynadı, sıkıntı göremem. Direncimiz vardı. Geriye düştüğümüz zaman da bile geri dönmeye çalıştık. Hakemlerin daha çok bilinçlenmesi gerekiyor. İnsan sokakta insan yürürken bile başkasının ayağına basabiliyor. Bizim kırmızı kartımız bundan oldu. Niyet olmadan yapılan bir müdahelede. Sadece aksiyon olarak değerlendirmemeliyiz" şeklinde konuştu. (KIRMIZI PAZARTESİ HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

"Hakem sınıfta kaldı"

Jahovic'in kırmızı kart gördüğü pozisyon hakkında yorum yapan Öztürk, "Hakem sınıfta kaldı. Fenerbahçe aleyhine bu kırmızı kart pozisyonu verilebilecek miydi?" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler