Karagümrük Beraberliği Sonrası Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Açıklama

Akın Ungan
15.04.2022 - 22:50 | Son Güncellenme: 15.04.2022 - 23:14

Süper Lig'de lider Trabzonspor ile Fatih Karagümrük karşılaştı. 1-1 berabere biten maçın ardından Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklama yaptı.

Karagümrük Beraberliği Sonrası Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor, evinde Fatih Karagümrük'ü konuk etti. 1-0 geriye düştüğü maçta toparlanmayı başaran lider, eşitliği sağlasa da 3 puana uzanamadı.

Nisan ayı korkulu rüyası

Opta verilerine göre Abdullah Avcı, Trabzonspor'un başında Nisan ayında çıktığı 10 Süper Lig maçının 9'undan beraberlikle ayrıldı (1Galibiyet). Avcı'nın teknik direktörlük kariyerinde en düşük galibiyet yüzdesinde kaldığı ay Nisan ayı oldu. (%37; 19/51)

Avcı açıklama yaptı

Zorlu maçın ardından Trabzonspor teknik direktör Abdullah Avcı değerlendirmelerde bulundu. Bordo-Mavililer'in başarılı çalıştırıcısı, şu ifadelere yer verdi: "Şampiyon gibi, tamamen rakip sahada oynayan, her şeyi deneyen bir takım vardı. İkinci yarıdaki oyun, şampiyon oyunu. İstatistikler, veriler, ceza sahası, kenar orta, girilen pozisyonlar."

"İlk defa 3 beraberlik üst üste"

"Bir şampiyon gibi oynanan oyun. 5 puan lazımdı. 4 puana düştü. Kaygımız yok bizim. İkinci yarıdaki oyun beni tatmin etti. Yolumuza devam ediyoruz. Stres oluşturmuyor. Bizim takım kaliteli takım. Senenin 33 haftasında çok sallanan takım olmadık. İlk defa belki 3 beraberlik üst üste oluyor. Biz buna devam edeceğiz. Bizim takımımız kaliteli takım."

"Kredileri başından beri onun için aldık"

"Deplasmanıyla kazanır döner. Bu yollar kolay değildir. Bu krediler başından beri onun için aldık. Şu an itibariyle bizim kaybettiğimiz hiç bir şey yok. Böyle bir algı da olmasın. Oyuncularıma yaptıkları mücadeleden dolayı istek ve arzularına, taraftarımızın destekleri için teşekkür ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler