Abdullah Avcı, İstanbul'a geldi! Görüşme yapacak

Eren Tuncay
11.01.2023 - 13:40 | Son Güncellenme: 11.01.2023 - 13:43

Alanyaspor'a karşı alınan ağır mağlubiyetin ardından Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın geleceği belirsiz. Avcı, İstanbul'da yöneticilerle görüşebilir..

Abdullah Avcı, İstanbul'a geldi! Görüşme yapacak

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, İstanbul'a geldi. Basın mensuplarına izin gününü burada geçireceğini aktaran Avcı'nın, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Ertuğrul Doğan ile bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

Taraftarlar evinin önünde destek oldu

Takımdan ayrılacağı konuşulan ve dün gece bordo-mavili taraftarların evinin önünde toplanarak destek verdiği tecrübeli çalıştırıcı, basın mensuplarına izin gününü İstanbul'da geçireceğini söyledi. Alanyaspor maçından sonra Avcı'nın 'İstifa edebilir' haberleri gündeme düşmüştü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı yıldız ağrılarım var dedi, antrenmana çıkmadı!
Habere Git

Takımdan ayrılması beklenmiyor

Abdullah Avcı'nın yönetimle yapacağı görüşme belirleyici olacak olsa da, şu an için tecrübeli teknik direktörün işine devam edeceği söylenenler arasında. 61saat'in haberine göre Avcı son olarak, "Mücadeleye devam edeceğiz." dedi.

Maçtan sonra olumsuz konuşmuştu

Bordo-mavili takımda yaşanılanın geçici olmadığını itiraf eden Abdullah Avcı, Alanyaspor maçından sonra şunları söylemişti: "26 haftada bu kadar inişli çıkışlı grafik sağlıklı değil. İyileşir gibi oluyor ama toparlanması olmuyor. Hastalıklı bir durum gibi duruyor. Trabzon camiasından özür dileriz. Aslında hiç alışık olmadığımız bir durum yaşıyoruz. Şimdi doğrusunu bulabilmek için her şeyi deniyoruz. Bazen bir ışık geliyor, 'Hah tamam' diyorsun ama sonra ışık kayboluyor. Dediğim gibi geçici olmayan bir durum gibi düşünülüyor."

İlgini Çekebilir
Trabzonspor yönetiminden Avcı'ya tam destek: "Yeni hikayeler yazacağız!"
Habere Git

Geçen seneye göre düşüş

Geçtiğimiz sezon açık ara farkla, Trabzonspor'u 38 yıl sonra yeniden şampiyon yapan Abdullah Avcı ve ekibi, bu sezon istediği sonuçları pek alamadı. Bordo-mavilier bu sezon Süper Lig'de 17 maçta 8 galibiyet 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 6. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler