Abdullah Avcı: "Kaygılarım vardı..."

07.02.2021 - 11:10 | Son Güncellenme: 07.02.2021 - 11:14

Trabzonspor haberleri... Süper Lig ekibi Trabzonspor'un başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı, yoğun maç trafiğinde oyuncuların odaklanma sorunu yaşamadığını söyledi. İşte detaylar...

Abdullah Avcı: "Kaygılarım vardı..."

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Benim de kaygım vardı ama oyuncularımda bu kaygıyı görmedim." dedi. 

Deneyimli teknik adam Fotomaç'a açıklamalarda bulundu.

"Kolay bir dönemden geçmiyoruz"

Yoğun maç trafiği içinde oyuncularının odaklanma sorunu yaşamadıklarını söyleyen Avcı, "Kolay bir dönemden geçmiyoruz. Bir tarafta pandemi var, diğer tarafta herkesin gözü futbolun üzerinde. İnsanların tek eğlencesi olmuş durumda. Hepimize büyük görevler düşüyor" şeklinde konuştu.

"Birlikte büyüyoruz"

Usta hoca oynadıkları maçın ertesi günü kazandıkları puanları unuttuklarını söyledi. Bu felsefe ile sürekli sıfırdan başlayarak motivasyonu üst düzeyde tuttuklarını belirtti. Avcı, "Ligİmizde takımların oyuncu kaliteleri yüksek. Şu an dar alanda sorun çözme oyunları oynuyoruz. Benim de kaygım vardı ama oyuncularımda bu kaygıyı görmedim. Her maçta idmanlarda ne veriyorsam, sahada ne görmek istiyorsam üst düzey şekilde gayret gösteriyorlar. Tesislere girer girmez yüksek enerjiyi hissediyorsunuz. Birlikte büyüyoruz" diye konuştu.

"Oyuncularımla sürekli iletişim halindeyim"

Oyuncularla sürekli iletişim halinde olduğunu belirten Avcı, "Oyuncularımla sürekli iletişim halindeyim. Hem ben hem ekibim futbolcularla sahada veya ofislerde görüşüyoruz. Onların isteklerini, fikirlerini dinliyoruz. Bu birebir iletişim bir takımın yükselmesi için çok önemli" dedi.

"Evet şu an iyi gidiyoruz"

Avcı son olarak, "Evet şu an iyi gidiyoruz. Oyuncularıma her zaman daha da iyi gidebileceğimizi söylüyorum. Çünkü bizde bu potansiyel var. Şu an için bir hedef koymak yerine, kazandığımız puanlar bizi nereye getiriyorsa biz de oraya gideceğiz. O yüzden oyuncularım her maça bir öncesinden bağımsız bakabiliyor" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler