Trabzonspor-Antalyaspor Maçı Sonrası Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

01.03.2022 - 23:05 | Son Güncellenme: 01.03.2022 - 23:12

Türkiye Kupası'nda Trabzonspor, Antalyaspor'u konuk etti. Sahadan 2-0 galip ayrılan Bordo-Mavililer'de teknik direktör Abdullah Avcı açıklama yaptı. İşte detaylar...

Trabzonspor-Antalyaspor Maçı Sonrası Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Trabzonspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Zorlu çeyrek final maçında Bordo-Mavililer, 2-0 kazanarak, yoluna devam etti. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma ve sakatlık geçiren Vitor Hugo hakkında açıklamalarda bulundu.

"MR'a gidecek şu anda"

Karşılaşmanın ardından sakatlık geçiren Vitor Hugo'nun sağlık durumu hakkında konuşan Abdullah Avcı, "Hugo'nun durumunu bilmiyorum. MR'a gidecek şu anda. O anlamda keyfim kaçık. Eksik olduğumuz bir pozisyondu. Önemli oyuncularımızdan biri, her şeyden önce sağlık. Ciddi bir şey yoktur diye düşünüyoruz." dedi.

"Umarım çok ciddi bir şeyi yoktur"

Hugo'nun sakatlığı hakkında sözlerine devam eden çalıştırıcı, "Ne olduğunu bekleyeceğiz, umarım çok ciddi bir şeyi yoktur. Eksik bölgemiz dediğim gibi. Genç oyuncularımız var. Durumuna göre çözümüne bakacağız" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Avcı, Şahin'i avlıyor! Fırtına kupada da kopuyor
Habere Git

"Nuri hoca ile beraber ciddi bir takım"

Maçın değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ne istediysek onu yapmaya çalışıyorlar. Baskıyı son derece iyi yaptılar. Antalyaspor, Nuri hoca ile beraber gelişen ve ciddi bir takım. Attığımız kadar direkten dönen toplarımız da var. Maç açık kanalda yayınlanmasına karşın taraftarlarımız tribünleri doldurdu. Onlara da teşekkür ederim. Şimdi hafta sonuna hazırlanacağız." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler