Trabzonspor, Haji Wright transferi için pazarlıkta son aşamaya geldi

23.06.2022 - 10:03 | Son Güncellenme: 23.06.2022 - 12:18

Transfer çalışmalarını sürdüren son şampiyon Trabzonspor, forvet hattını güçlendirmek için bir süredir görştüğü ABD'li oyuncunun pazarlığında son aşamaya geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor, Haji Wright transferi için pazarlıkta son aşamaya geldi

Geçtiğimiz sezon hiç katkı alamadığı Fode Koita ile yollarını ayıracak olan Trabzonspor'da forvet hattına takviye yapılacak.

Haji Wright pazarlıkları sürüyor

Cornelius ve Djaniny’nin yer aldığı forvet hattını yeni bir golcüyle güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Haji Wright için Sönderjyske kulübüyle kıran kırana pazarlık yapıyor.

Trabzonspor ilk teklifini yaptı

Milliyet'te yer alan habere göre; Bordo-mavili kulüp, 24 yaşındaki ABD’li golcü için Sönderjyske’ye önceki gün 1.8 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 10 pay teklif etmişti. Karadeniz ekibi resmi teklifinde bonservis bedelini 3 taksit halinde ödemek istediğini de bildirmişti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Erce'nin yerine gelecek isim belli oldu
Habere Git

Sönderjyske direniyor

Haji Wright ile 2024’e kadar sözleşmesi bulunan Sönderjyske’nin ise 2 milyon euro bonservisin yanı sıra sonraki olası satıştan yüzde 20 pay istediği belirlendi. Wright’ı elden çıkararak ciddi bir gelir elde etmek isteyen Danimarka kulübünün pazarlığa açık olduğu ifade edildi.

Fark çok az

Sönderjyske ekibinin bonservis bedelini 1.9 milyon euroya, satıştan payı da yüzde 15’e düşürmesi halinde transferin biteceği kaydedildi.

34 maçta 15 gol, 2 asist

Güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro olan 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Antalyaspor'da 34 maçta 15 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Haji Wright, ABD Milli Takımı'nda iki kez oynarken 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler