Gaziantep FK Maçı Sonrası Trabzonspor'da Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

09.04.2022 - 23:05 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 23:29

Süper Lig'de Trabzonspor, Gaziantep FK deplasmanında 0-0 berabere kaldı. 3 maçtır kazanamayan Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Gaziantep FK Maçı Sonrası Trabzonspor'da Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Kalyon Stadyumu'ndaki zorlu mücadelede gol sesi çıkmadı. Ligi lider götüren Trabzonspor, 1 puan ile şehre dönerken, puanını 72 yaptı.

İlk kez 3 maç üst üste kazanamadı

Trabzonspor, ligde bu sezon ilk kez 3 maç üst üste galip gelemedi. Zorlu mücadelenin ardından Karadeniz ekibinin teknik direktörü Abdullah Avcı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

"İç saha lideri ile oynadık"

Maçın ardından Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı. "Marek'i kazandık bugün itibarıyla. Sakatlanmadan tamamlaması önemliydi. Vitor geri geldi. İç saha lideri ile oynadık bakarsanız. İkili mücadeleye giren, hava mücadelesi fazla kazanan, duran toptan arayan bir takımla karşılaştık. Kolay bir rakip değildi."

"Ön taraftaki oyuncuların inişli-çıkışlı performansı var"

"Her türlü detayı kullanmaya çalıştık. Bazen oyuncularım buna bağlı kaldılar. Bir hafta daha erteledik. Bu işler böyle kolay değil. İç sahada lider olan takıma karşı kazanma için her leyi denedik. Biraz da bireysel performans gerekiyor. Ön taraftaki oyuncuların inişli-çıkışlı bir performansı var."

"Kazanmak önemli ama kaybetmemek de önemli"

"Kazanmak tabii ki önemli ama kaybetmemek de önemli. İçeride Karagümrük maçı var. Bütün taraftarlarımızı bu şölene bekliyorum. O desteklerini bayraklarını alarak bu maça bekliyoruz. Artık rakipler, lig, oyuncu performansları, yeni hocaların stratejileri."

"Bugün kazanmak isterdik ama olmadı"

"Kolay maç ve kolay oyunlar yok. Erol hocayı da tebrik ediyorum. Güzel bir maç oldu. Biz bayrama kadar eğlensinler, bu senenin keyfini çıkarsınlar. Bugün kazanmak isterdik ama olmadı. Şimdi Karagümrük maçına hazırlanacağız."

Hugo: "Sezonun benim için bittiği söyleniyordu"

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Vitor Hugo ise şöyle konuştu: "Geri döndüğüm için çok mutluyum. Sezonun benim için bittiği söyleniyordu ama kafama koyduğum şey geri dönebilmekti ve çok çalışarak geri döndüm. Takım arkadaşlarımla olmak çok iyi."

"Maç ritmimizi bulamadık"

"Bugün berabere kalmak değil galip gelmek istiyorduk ama rakipte iyi oynadı. Maç ritmimizi bulamadık ama şanslar da yakaladık. Buradan bugün 0-0'la ayrılıyoruz."

"Şampiyonluğu ilan etmemiz gereken bir maçtı"

"Belki bu maç bizim şampiyonluğu ilan etmemiz gereken bir maçtı, kesinlikle galip gelmek istiyorduk. Bir sonraki maçımızı içeride oynayacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle oynuyoruz, full oynuyoruz. Bir sonraki maça hazırlanacağız."

Hamsik: "Uzun zamandır bu anı bekliyordum"

Sakatlıktan dönen Marek Hamsik, şunları dedi: "Ben de uzun zamandır bu anı bekliyordum çünkü sakatlığım uzun süre almıştı, uzun zamandır takımın dışındaydım ve oynayamamıştım. Bugün 11'de olmak benim için çok mutluluk verici bir durumdu."

"Yürümeye devam ediyoruz"

"Bugün tabii ki kazanmaya çalıştık ama kazanamadık, kaybetmedik. Hedeflerimizde yürümeye devam ediyoruz. Her saniye hedefimize yaklaşmaya devam ediyoruz."

"Yüzde yüzümü verebildiğimi söyleyemem"

"İkinci yarı özellikle yüzde yüzümü verebildiğimi söyleyemem çünkü çok uzun bir süre olmuştu. 1-2 maça ihtiyacım var tekrar yüzde yüzüme ulaşabilmem için ama takıma her zaman yardımcı olmaya çalışıyorum bugünkü gibi. Dolayısıyla uzun bir aradan sonra dönebilmek benim için önemli olandı."

Kouassi: "Şampiyonluk için oynuyoruz burada"

Karşılaşmanın kameralar karşısına geçen Kouassi, "Çok kötü değildi benim açımdan bakarsak. Şampiyonluğa doğru gidiyoruz. Performansı değerlendirecek olursak buna kişisel olarak bakmamak gerekiyor. Şampiyonluk için oynuyoruz burada" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler