Trabzonspor-Galatasaray Maçından Sonra Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

Akın Ungan
29.08.2022 - 00:15 | Son Güncellenme: 29.08.2022 - 00:44

Süper Lig'de Trabzonspor ile Galatasaray karşılaştı. 0-0 berabere biten maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklama yaptı. İşte detaylar.

Trabzonspor-Galatasaray Maçından Sonra Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı'nda oynanan nefes kesen mücadele, 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maçtan sonra Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

"Oyundan memnnun değilim"

Abdullah Avcı, "Eksik çıkılan bir derbi. 11'in 5 tanesi bizimle birlikte değildi. Oyundan memnnun değilim. Bence derbi iyi değildi. Bizim adımıza pas hatalarının fazla olduğu bir maçtı. Daha çok topa sahip olmamız lazım. Rakibin girdiği pozisyonlar daha netti." ifadelerini kullandı.

"Transfer yapacağız"

Avcı, "Son ana kadar kazanmak için her şeyi denedik. Kısır bir maçtı, tatmin etmedi. 24 günde 6 maça çıktık. Oyundan memnun değilim. Pozisyonlar eşit sayılabilir ama onların daha netti. Kazanabilirdik. Yolumuza devam etmemiz lazım. Taraftar destek verdi teşekkürler. Transfer yapacağız, çalışmalar devam ediyor. 4 haftada 7 puan aldık, daha iyisini de yapabiliriz." dedi.

"Taha, karakter olarak düzgün bir kaleci"

Uğurcan Çakır'ın yerine Galatasaray karşısında kaleyi devralan genç file bekçisi Muhammet Taha Tepe hakkında konuşan deneyimli teknik adam, "Taha, karakter olarak düzgün bir kaleci. Bugün rakibin iki girdiği net pozisyonları Taha doğru hamleler yaparak kapattı. Bize Uğurcan'dan sonra olabileceği mesajı verdi. Onu da tebrik ediyorum." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler