Abdullah Avcı raporu verdi, 5 oyuncu ile yollar ayrılıyor

İsa Kethüda
17.05.2021 - 22:45 | Son Güncellenme: 17.05.2021 - 22:50

Süper Ligi dördüncü sırada tamamlayan Trabzonspor'da Afobe, Kamil Ahmet, Hosseini, Baker ve Marlon ile yollar ayrılıyor. İşte detaylar.

Abdullah Avcı raporu verdi, 5 oyuncu ile yollar ayrılıyor

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği rapor doğrultusunda 5 oyuncu ile yollar ayrılıyor. 

5 oyuncu düşünülmüyor

61 saat'te yer alan habere göre; Trabzonspor, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalar sürerken ayrılacak oyuncular da netleşmeye başladı. Bordo-mavili takımda kiralık olarak forma giyen Baker, Afobe ve Marlon ile sözleşmeleri biten Kamil Ahmet Çörekçi ve Hosseini de yeni sezonda takımda düşünülmüyor. 

Avcı raporu verdi

Bu 5 oyuncu ile teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda yolların ayrıldığı öğrenildi. 


Hatırlanacağı üzere Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, dün yaptığı basın toplantısında özellikle sözleşmeleri biten Kamil Ahmet ve İranlı stoper Hosseini için dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.

Avcı, “Trabzonspor, her atışını nokta atışı yapmak zorunda. Kiralık oyuncular ile ilgili yakında açıklama yapacağız. Burası Trabzonspor, herkes burada olmak istiyor. Kamil Ahmet de Majeed Hosseini de bekleme sürecindeki isimler. Tercih kullanabilirler ki saygı duyarım”diyerek oyuncuların gidişine yeşil ışık yakmıştı. . 

Trabzonspor’da sezon bitimine doğru ilk etapta Baker ile devam edilmesi yönünde görüş çıkmış ancak sonrasında bölgeye farklı isimler gündeme gelince Abdullah Avcı da kararını değiştirterek ısrarcı olmadı.

Senin için hazırladığımız haberler