Abdullah Avcı rekoru kıramadı!

28.02.2021 - 21:27 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 21:32

Spor Toto Süper Lig haberleri... Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Maçı, Pelkas’ın attığı golle 1-0 kazanan Fenerbahçe oldu. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı bu mağlubiyetle sekiz maçlık galibiyet serisine ulaşamadı. Erol Bulut ise ilk defa Abdullah Avcı’ya karşı kazandı. İşte detaylar…

Abdullah Avcı rekoru kıramadı!

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Maçı 1-0’lık skorla Fenerbahçe kazandı.

Seri sona erdi

Bu karşılaşmaya kadar yedi maç üst üste kazanma rekoruna sahip olan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, alınan mağlubiyetle rekorunu sekize yükseltemedi. Geçtiğimiz hafta Başakşehir’i mağlup eden deneyimli teknik adam, rekorunu yediye yükseltmişti.

Erol Bulut için ilklerin gecesi

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, kazandığı bu galibiyetle ilk defa Akyazı’da maç kazanmış oldu. Sarı-lacivertliler, daha önce Akyazı’da oynanan üç maçta da galibiyet alamazken, yalnızca bir maçta beraberlikle sahadan ayrılmıştı. Ayrıca Bulut, kariyerinde ilk defa Abdullah Avcı’ya karşı kazanmış oldu.

Dev rekabette 50. galibiyet

Ezeli rekabette 129 maç geride kaldı. 129 maçın 38’i berabere biterken, bordo-mavililer 41 galibiyet elde etti. Bu akşam oynanan derbiyle birlikte sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşısındaki 50. galibiyetini almış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler