Abdullah Avcı, Salih Uçan için bizzat devrede

27.03.2021 - 16:10 | Son Güncellenme: 27.03.2021 - 16:20

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın istediği orta saha oyuncusu belli oldu. Bordo-mavili takım, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan Alanyaspor orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Abdullah Avcı, Salih Uçan için bizzat devrede

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın istediği oyuncu belli oldu. 

Trabzonspor'da gündem Salih Uçan

Sabah'ta yer alan habere göre; Bordo-mavililer, Kasımpaşa'dan Koita dışında tanıdık bir isimle daha görüşmelere başladı. Bu sezonki performansıyla lige damga vuran isimlerden Salih Uçan gündeme geldi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu Galatasaray ve Beşiktaş da istiyor.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek 27 yaşındaki orta saha, bu sezon Akdeniz ekibinde çıktığı 33 maçta 3 gol attı ve 4 asist kaydetti. 

Alanyaspor ile yeni sözleşme konusunda anlaşamayan Salih, Haziran ayında serbest kalacak.

"Bizi tercih et, yine vazgeçilmez ol"

Bordo-mavililer, iki kulübün önüne geçmek için yüksek teklif yerine, Salih'i "Bizi tercih et, yine vazgeçilmez ol" diye ikna etmeye çalışıyor. 

Trabzon'a yakın

Abdullah Avcı'nın da dahil olduğu görüşmelerde kafası karışık olan Salih'in İstanbul macerası yaşadığı için Trabzon'a yakın olduğu bildirildi.

Nwakaeme'ye izin

Son haftalarda performansı nedeniyle Trabzonspor'da eleştiri alan Anthony Nwakaeme'ye milli arada ekstra izin verildiği öğrenildi. Takım dört gün tatil yaparken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın deneyimli oyuncuya fazladan iki gün daha izin verdiği belirlendi. Nwakaeme'nin bugün takıma katılması bekleniyor.

Bakasetas golünü attı

Trabzonspor'un devre arası kadrosuna kattığı Bakasetas, Yunanistan Milli Takımı'yla kaptan olarak çıktığı maçta İspanya filelerini penaltıdan havalandırarak takımına beraberliği getirdi. Ekuban ise Gana Milli Takımı ile Güney Afrika karşısında 73 dakika oyunda kaldı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Senin için hazırladığımız haberler