Abdullah Avcı: "Sezon başında kaybettiklerimizin yerine koyuyoruz"

05.12.2019 - 23:18 | Son Güncellenme: 05.12.2019 - 23:18

Abdullah Avcı: "Sezon başında kaybettiklerimizin yerine koyuyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Beşiktaş, sahasında 24 Erzincanspor'u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı değerlendirmelerde bulundu.

Avcı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Erzincanspor’u tebrik edelim. Oyun oynamaya çalışıyorlar. Savunma ve hücumda planları var. Orada da iki oyuncum vardı, biri etkin oynadı. Bizim açımızdann Erdoğan’ın iyi oyunu golü, altyapıdan gelen 7-8 oyuncu bizle beraber. Skor iyi, oyun beni çok tatmin etmedi. Kimle oynarsan oyna futbolun gerçeklerini oynaman gerekiyor. Parça parça iyi şeyler ve kopuk zamanlar var. Sahanın kenarında daha çok istedim. Her kulvar Beşiktaş için önemlidir. Bir avantaj sağladık, şimdi pazar gününe döneceğiz.

Sadece futbol eğitimi değil, kariyer planlaması, antrenör eğitimi, denetleme ve zaman - sabır olursa bunun karşılığını alırız. Bunu hep beraber başardık. Ekip, oyuncu grubu, yönetim, taraftar… Herkes bunun içerisine girdi. Maç kazandıkça oyun gelişiyor. Nasıl başlarsan öyle gideceksin diye bir durum yok. Kaybettiklerimizin yerine koyuyoruz, bir ivme kazandık. Devre bitiyor artık. Maksimum ne alabiliyoruz, lehimize nasıl çevirebiliyoruz? Çalışarak, olumlu bakarak herkes enerjisi yüksek tutarak, oyuna odaklanarak devam edeceğiz.

Duygusu farklı bir yer. Benim için özel bir gün, iyi bir hatıra olarak kalacak. Kolay kararlar değil, büyük bir camiaya geliyorsun. Sorumluluklar fazla, zorlukları da biliyosun. Duygusu ruhu başka. Metin Tekin de senin ruhun uygun demişti. Umarım bu destek sene sonuna kadar devam eder.

Caner Erkin açıklaması

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Caner Erkin'in durumu ile ilgili konuşan deneyimli teknik adam, "Caner'i genç milli takımda da sol bek, iç orta saha, kenar olarak kullanıyordum. Oyun aklı ve yeteneği var. Farklı mevkilerde kullanılabiliyor. Mukavelesi bitiyor, teknik adam olarak devam etmesinden yanayım. Bundan sonrası yönetimle kendisi arasında." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler