Abdullah Avcı: "Şık olmadı. Futbolseverlerden özür dilemek lazım"

İsa Kethüda
03.12.2023 - 18:23 | Son Güncellenme: 03.12.2023 - 20:00

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Abdullah Avcı: "Şık olmadı. Futbolseverlerden özür dilemek lazım"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor sahasında Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası bordo-mavili takımda teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

"Futbolseverlerden özür dilemek lazım"

Çok çalışmaları gerektiğini söyleyen Avcı,"İlk mağlubiyetimiz oldu. Kazanırken de ifade ettiğimiz gibi çok çalışmamız lazım. Bugün kazansak da bunu söyleyecektim. Maç, kötü bir maç oldu. Futbolseverlerden özür dilemek lazım. 

"Hiç şık olmadı"

İki takım da kazanacak gibi görünmüyordu. Oyun içinde bir şeyler denedik. Büyük takım kimliğinde olup da çalıştığın yerlerden pozisyon vermek... Hiç şık olmadı" dedi.

"Pepe'nin sakatlığı konusunda henüz bir bilgi alamadık"

Nicolas Pepe'nin sakatlık durumuyla ilgili bilgi veren Avcı, "Pepe'nin sakatlığı konusunda henüz bir bilgi alamadık. Genel olarak Edin gibi Pepe gibi Onuachu gibi oyunculardan çok düşük verim alınca böyle bir sonuç ortaya çıktı" şeklinde konuştu.

"Oyun olarak da, performans olarak da kötü bir maçtı"

Maçın ardından basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "6 maç oldu geleli, bugün ilk mağlubiyetimizi aldık. Oyun olarak da, performans olarak da kötü bir maçtı. Kazandığımız zaman da, berabere kaldığımız zaman da sürekli tekrar yapmamız gerektiğini, çok çalışmamız gerektiğini anlattım.

"İlk mağlubiyetimiz, üzülüyoruz"

Hazırlıklarımızı ve organizasyonlarımızı yapmamız gerektiğini ifade ettim. Görmediğimiz oyuncuları görmeye ve organizasyona katkı sağlamalarını düşünüyorduk ama bireysel olarak performanslar ve maç kötüydü. Oyunun tadı tuzu olmadığı bir maç oynadık. Normalde kaybetmemiz gereken bir durumdu son dakikalarda. Pozisyon, oyun akışı ve performans sıkıntısı hoş durmadı. Özür diliyoruz. Hem devre arası hem sezon sonrasına hazırlık yapacağız. İlk mağlubiyetimiz, üzülüyoruz ama çalışmaya ve tekrar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

"Pepe ve Abdulkadir Ömür, buranın oyuncusu"

Taraftarların tepkisinin sorulması üzerine ise Avcı, "Trabzonspor taraftarı çok yoğun duygular yaşayabiliyor. Pepe ve Abdulkadir Ömür, buranın oyuncusu. Bu işi yapıyorsak, bunlar bu işin içinde var. Bunlarla yaşamaya alışmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler