Abdullah Avcı, Trabzonspor'da!

15.07.2020 - 20:36 | Son Güncellenme: 15.07.2020 - 20:41

Abdullah Avcı, Trabzonspor'da!

Son dönemlerde aldığı puan kayıpları sebebiyle liderliği Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir'in yerine teknik direktör düşünülüyor.

Bordo-mavili ekibin yeni sezon teknik direktör adayları için gündeme yeni bir isim geldi.

Cumhuriyet gazetesinden Yunus Aydın, Abdullah Avcı'nın Trabzonspor ile anlaştığını iddia etti. Sözleşmenin ise iki senelik olacağı belirtildi.

Karadeniz gazetesinden Eser Hacısalihoğlu'na göre ise Trabzonspor, teknik direktörlük pozisyonu için Abdullah Avcı ile anlaşmak üzere.

İstanbul dışına çıkmadı!

Deneyimli teknik adam kariyerinde hiç İstanbul dışında bir kulüpte görev almadı. İstanbulspor'da antrenörlük yaparak kariyerine başlayan Avcı, Galatasaray (altyapı), İBB, Başakşehir ve Beşiktaş kulüplerini çalıştırdı. 

BB Erzurumspor maçı sonrası gitti!

2019-20 sezonuna Beşiktaş'ta başlayan Abdullah Avcı üst üste alınan kötü sonuçların ardından takımdan ayrılmıştı. Bardağı taşıran son damla Türkiye Kupası son turu rövanş maçında BB Erzurumspor’a karşı alınan 3-2’lik mağlubiyet olmuştu.

Trabzonspor, 2019-20 sezonuna Ünal Karaman'la başlamış devre arasında onun yerine Hüseyin Çimşir göreve getirilmişti. Fakat son haftalarda alınan kötü sonuçlarla şampiyonluk ihtimalinin bir hayli azalması onun koltuğunun sallanmasına neden oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler