Abdullah Avcı transfer sayısını söyledi!

21.12.2021 - 22:52 | Son Güncellenme: 21.12.2021 - 22:55

Trabzonspor'un Altay'ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Transfer döneminde iki futbolcu daha alacaklarını söyledi.

Abdullah Avcı transfer sayısını söyledi!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Altay'ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktör Abdullah Avcı yayıncı kuruluşa konuştu.

"Oyuncularımı çok seviyorum"

Maç sonunda oyuncularını tebrik eden ve çok sevdiğini belirten Avcı, "Zor maç olacağını söylemiştik. Yediğimiz golün başlangıcında merkeze oynadık sonrasında da geçişte kaybettik. Rakip çok klas bir vuruş yaptı. Maçı yaşarken, tercihleri kullanırken orta sahada Siopis, Berat'la başlarken hamleler Dorukhan, Bakasetas ve oyunun gidişatına göre geri düşersen diye... Sonra oyunda böyle bir formasyonu değiştirdik. Dorukhan'ın daha dinamikliğini kullanabilmek hem de Bakasetas'ın topa sahip olmasını kullanabilmek. Erken de golü bulduk. Oyun ondan sonra yine dalgalandı. Rakibin geçişlerde uzun kullanması, bazen ikinci toplar hep kazanma duygusuyla oyun disiplinden kopmalar. O arada Uğurcan 1-2 tane şut çıkardı. Sonrasında bir hamle yaptık Ömür'ü sol beke aldık. Önde üç tane forvet ağırlıklı oyuncuyu iç orta saha gibi yapıp 2-3-3-2 gibi bir formasyon aldık sahada kenarları kullanabilmek için. Orada da Koita oyuna girdi ve katkısı önemli. Cornelius atmaya devam ediyor. Çok zor bir maçtan geriye düşüp kazanmak kolay değil. Zor bir deplasmandan galibiyetle dönüyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 puan kazandık, hiçbir şey kazanmadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve çok seviyorum." dedi.

Taraftara çağrı!

Hafta sonunda Başakşehir'e karşı oynanacak olan maçta taraftarı tribüne çağıran Avcı, "Ömür sol bek oynadı. Onu daha evvel konuşmuştuk daha önce de denemiştik. Kazanmak önemli. Devre son maç. İçeride Başakşehir ile oynayacağız. Ligin en kaliteli takımlarından bir tanesi. Herkes iyi ki Trabzonspor var diyor. Taraftarımızı cumartesi günü maça bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Transfer açıklaması

Devre arası gelmeden Jean Evrard Kouassi'nin transferini açıklayan Trabzonspor'da Avcı iki isim daha gelecek dedi ve, "Çalışmalar devam ediyor. 2 tane daha oyuncu planlıyoruz. Kolay olmuyor süreçlerden. Edgar'ın dizinde bir esneme var. Durumunu bilmiyorum. Sakatlık durumuna göre bakacağız. Transfer çalışmaları devam ediyor. Oyuncu katacağız. Rekabete biraz daha kaliteyi biraz daha artıracağız. Bu transferleri kulübün uygun gördüğü şekilde gerçekleştirmek istiyoruz. Sol bek transferi düşünüyoruz. Bir de set hücumlarında rakibin arkasına koşu yapacak, adam eksiltecek bir kenar oyuncusu da gündemimizde, konuşuyoruz." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler