Trabzonspor'da Transfer Sürüyor! Abdullah Avcı Açıkladı: "Oraya bir takviye yapacağız"

Akın Ungan
07.01.2022 - 22:29 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 22:35

Malatyaspor'u 1-0 yenen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, transfer haberi verdi. Puchacz'ın geleceğini söyleyen Avcı, stopere takviye istedi.

Trabzonspor'da Transfer Sürüyor! Abdullah Avcı Açıkladı: "Oraya bir takviye yapacağız"

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı, Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan maç ile başladı. İkinci yarıya Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenerek başlayan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, karşılaşmayı değerlendirdi. Başarılı teknik adam, sol beke yaptıkları Puchacz takviyesi hakkında bilgi verirken, bazı mevkilere transfer istediğini belirtti.

"Her maç zor"

Zorlu karşılaşmayı değerlendiren Abdullah Avcı, "Her maç zor. Rakibe belki 1 tane fırsat verdik ama rakip oyunun içindeydi. Rakip oyun disiplininden ve savunma oyunundan hiç çıkmadı. Biz oyunun ilk yarısında saha duruşunda yanlış durduk. Öne geçtik fırsat bulduk. 5-4-1 karşılayan takımlara stoperleri oyuna sokmak ve rakip arkasına koşu bunun çözümüdür. Rakibi fazla devreye sokmadan kazandık." dedi.

"Bir final daha var"

Rakip analizinden sonra Sivasspor maçına odaklanacaklarını kaydeden Avcı, "Rakibin statik kalması bizi yordu ama kazanmayı bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum.  1-0'a da, 3-0'a da 3 puan veriyorlar. Kazanmak bizim için önemliydi. Zaman zaman yorulduk ama kazanmasını bildik. 18 maç kaldı. Bugün bir maç daha kazandık. Taraftarımıza geldikleri için teşekkür ediyoruz. Zaman daralıyor. Taraftarımızın desteğine daha fazla ihtiyacımız olacak. Sivasspor karşısında bir final daha var, oraya odaklanacağız." ifadelerini kullandı.

"Sağ stoperin alternatifi yok"

Yeni transfer hakkında bilgi veren teknik adam, "Transfer dönemi başlamadan biz transferi bitirdik. Puchacz yarın veya pazar günü burada olacak. Sağ stoperin alternatifi yok. Oraya bir takviye yapacağız. Stoper konusundaki çalışmalarımıza bakacağız. Djaniny’nin sakatlığının net raporu gelecek, ona göre de bir planlama yapacağız." sözleriyle, takviyeye ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler